Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemka wszystkim mam pytanie dotyczace ikonki tzn opcji vehicle check mam tam napisane ze mam do przejechania 700 km i trzeba zrobic vehicle check cos sie moze stac po 700 km tyn cos takiego jak samochod moze zgasnac czy moze inne rzeczy tak sie pytam y ciekawosci bo to normalka ze zrobie ten przeglad :lol: dziekij za odpowiedz z gory
Opublikowano

Witam!

Kluczyk na pozycję II. I drive na pozycję service. Potem przyciskamy kasowanie dziennych kilometrów aż do pojawienia się ikony OIL. potem raz na sekundę do Vechicle check i przytrzymaj 3 sek. zapyta czy reset ? w ciąu sekundy wciśnij "że tak" i po wszystkim. Następne 60 tys w spokoju - no chyba że service czyli nie lubiane przezemnie ASO.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no właśnie mam najechane niecałe 120.000km i za 2000km czeka mnie to samo wszystko chodzi idealnie

co ONI czyli ASO robią na takim przeglądzie i wogole kiedy wymienia sie np.płyn chłodzący bo wszystkie inne rzeczy jak płyn hamulcowy,tarcze,klocki,oleje,filtry w silniku w asb wymienine,klima pełny przegląd na koniec lata był

czyli co ONi teraz by tam robili?

może są jakieś jeszcze miejsca w samochodzie gdzie powinno sie zajrzeć oprócz np.wykasowania błędów jeśli są wogóle

hej