Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za rady, powalcze z tym jak edzie cieplej żeby nie połamać plastików.

czyli akurat na wiosne bo teraz nie wyglada na to zeby mialo byc cieplo :worried:

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ale juz dosłownie trzeszczy tak jak by w scianie wiertarka wiercili hehe czy to rezystor czy juz co;(???????????
Opublikowano
na 1 nic nie chodzi , ana 2,3,4 no strasznie ;( taki hałas cos strasznego ratujcie co to jest;( idzie zamarznąc hehe ;(
Opublikowano
ja mam walnięty wiatrak i szukam i szukam i szuuukam używki, ale ciężko znaleść, lub za kolosalne pieniądze... a moj działa jak wiertarka ;(

u mnie wiatrak tez walniety :( ale kupilem na allegro cala nagrzewnice kompletna z wiatrakiem w bdb stanie za 120zl :) silnik zero luzow na osce :) chce wszystko ladnie wyczyscic nasmarowac itd ;) przejzec zeby klapki dobrze dzialaly itd... i wtedy go zamontowac do auta ale to pewnie na wiosne ;) bo teraz to nawiew cieplego powietrza mam tylko na szybe i na nogi a na srodek auta leci tylko zimne powietrze :(

BMW E36 318i :) 91r ;) czerwien