Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie powiedzcie co to za silniczek i do czego sluzy,ktory tak brzeczy jak wyciaga sie kluczyk ze stacyjki...slychac go dokladnie po lewej stronie kierownicy gdzies w okolicy tego malego schowka.Pytam bo ostatnio czasem to brzeczenie jest takie krociutkie albo nawet wcale go nie ma jak by ten silniczek sie zacieral lub cos takiego...Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi.PS...czy to cos powaznego?
Opublikowano
Choć to zabrzmi niedorzecznie (przynajmniej dla mnie tak brzmiało w pewnym poście :oops: ) - jest to silniczek dociskania wycieraczki kierowcy. Nie przejmuj się tym.
peace & love
Opublikowano
Dziękuje Panowie...to sie nazywa szybka reakcja...dzieki bardzo.Pozdrawiam serdecznie.
Opublikowano
u mnie w e 32 też słychać silniczki klapek od nawiewów :idea: jak się zamykają
Tutaj akurat tak powinno byc...silniczki ustawiaja klapki do pozycji wyjsciowych...Zdrówka życze i Tobie i Ślicznotce.
Opublikowano
To samo mam w e34. Zawsze się zastanawiałem o co chodzi. Coraz więcej ciekawostek się człowiek dowiaduje o swoim aucie! Swoja drogą- jestem zafascynowany wyposażeniem bmw- w autach parunastoletnich są takie gadżety o których w nowych wozach nie można pomarzyć i wszystko działa dokładnie tak jak powinno! Tu widać tą jakość!!

Żółw się rusza...

Nie sprzedam mojego is-a (a na pewno nie tanio) :D

Fotki http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=96849