Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Przysługuje mi wymiana telefonu... Do tej pory użytkowałem SE K750i i wszystko pięknie działało, ale wiadomo - telefon już się trochę podniszczył itd, poza tym mam kilka fajnych telefonów za złotówkę do wzięcia, więc czemu nie skorzystać. Ale nie o tym;) : czy możecie napisać jakie komórki używacie w E60 łącząc się poprzez bluetooth? Jakie w ogóle mogą się połączyć? Znam tą broszurę ze stron bmw, ale jak jest w praktyce? Próbowałem z Nokia e65 i niestety - wyświetlana jest tylko nazwa telefonu, czyli auto go widzi, ale nie można w ogóle skorzystać... Liczę na Waszą pomoc;) Pozdrawiam
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

Wg mojej wiedzy lista telefonów kompatybilnych jest inna dla różnych modułów bluetooth montowanych w e60. Na przykład moja nokia e50 w ogóle nie współpracowała z e60 z kwietnia tego roku, a już współpracuje (ale bez książki telefonicznej) z moim e60 z września tego roku.

Aktualne informacje o kompatybilnych telefonach dostępne są na stronie www.bmw.de. Ale nie ma tam mojej nokii, więc najlepiej zawsze wykonać próbę połączenia telefonu z modułem bluetooth w danym samochodzie.

Opublikowano
9300i działa, ale bez książki. Poza tym niestety nie jest to telefon którego pragnę... ok czekam jeszcze na jakieś odpowiedzi;) Pozdrawiam
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

Witam

Mam przetestowane kilka telefonów

1 Działające w 100% wraz z transferem książki telefonicznej:

- Nokia 6230i

- Nokia 6280

- Nokia 6500 classic

- Siemens S55

- Iphone

2. Działające w ograniczonym stopniu (bez transferu kontaktów)

- Nokia N95

- Nokia E60

3. Nie działające w ogóle, albo działające sporadycznie

- Nokia N73

- Nokia E50

Pozdrawiam

Tomek...

Opublikowano

witajcie !

miałem ten sam problem co wszyscy - próbowałem połączyć się swoją Nokią E50 z bluetoothem w mojej bmw e60 i oczywiście bez powodzenia - Nokia 6230 i oczywiście chodzi super ale szczerze mówiąc wolałbym używać innego telefonu , ostatnio próbowałem Nokię 6500 slide - działała ale niestety bez książki , chociaż na forum angielskim znalazłem informację , że trzeba przekopiować książkę z karty sim do telefonu i wtedy będzie wszystko ok . Dostałem również link do strony bmw na której można sprawdzić jakie telefony współpracują z danym samochodem - wszyskim polecam , warto zajrzeć .

http://www.bmw.co.uk/bmwuk/bluetooth/?siteID=1312#tabletop :D

Wesołych Świąt

• 8 lat później...
Opublikowano
Witam panowie trochę może odświeżyć ten temat mam e 60 z roku 2004 i chce się połączyć znim pręż mój s4 i nie widzą się alcatel tez nie widzi co jest grane ?? Innych nie sprawdzałem czy musze mieć tel jeden z tych co wy macie chodzi o bluetooth
Opublikowano
Mam mam na dole ustawień mam tylko jak w to wejdę pisze ze aktywne a nie wyszukuje a odfajkowac tez nie mogę a jak ta aktualizacja wygląda?
Opublikowano
Wiesz co ja nie wiem czy to działa w ogóle bo ja auto kupiłem nie dawno i nke mogę sobie poradzić z tym a musze mieć w podłokietniku tel żeby to działało ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi się, że sparować można max 3 urządzenia, może macie pełną listę i nie można dodać kolejnego telefonu. U mnie auto potrafi korzystać z książki telefonu co podobno nie działa z każdym telefonem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm, ustawiasz się na telefonie wciskasz gałkę i dajesz usuń? /piszę z głowy/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lista to praktycznie telefony z własnym OS, dziś na rynku smartfonów to albo Android albo 'ogryzek'. Teoretycznie jak działa jedna wersja Androida to wszystkie telefony z tym systemem /tą wersją/ powinny działać. Różnica to wersja BT w telefonie bo są takie które mają BT LE /BT w wersji LowEnergy/ i mając E60 ze starym softem może być problem z kompatybilnością.
Opublikowano
Oki to dzięki za pomoc musze szukać magika od softu a płytę od navi wkłada się w radio tak .?