Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
doradzcie chłopaki żeby mieć dobre światła w swojej ślitnotce e34 kupić lampy przednie typu ,angel eyes, czy kupić nowe zwykłe lampy przednie i zaopatrzyć się w system xenonów
Opublikowano

xenon, angel eyes to tylko wyglad, a liczy sie praktycznie to co zwieksza bezpieczenstwo, wyglad mozesz zostawic na potem...

ja bym chyba poczekal na odpowiednia ilosc kasy i wzial angel eyes i wmontowal do nich xenon

Pozdrawiam
Opublikowano
ja tez mam problem z lampkami....mam poobijane klosze i swieca naprawde slabo-w miescie jeszcze ok,ale za miastem lipa...zastanawiam sie czy te zamienniki na allegro po 90zl sztuka dadza rade?bo w sumie nie wiem co z tym zrobic...rozebrac i zmienic klosze...tak -mozna ale beda pewnie parowac itp...wiec co radzicie??a moze ktos z Was ma lampy helli na zbyciu??
Opublikowano (edytowane)
czyszczenie prawie 15 letnich soczewek naprawde duuuzo daje, zacznij od tego, tak jak pisal przedmowca, podal nawet link. troche pracy 0 kasy a efekt rewelacyjny. Edytowane przez flash
Opublikowano
Tylko się nie zdziw jak będziesz miał zapieczone śruby,a po ich odkręceniu i wyjęciu soczewki okaże się,że...soczewka jest czyściutka :lol: ja tak miałem i pomogła wymiana żarówek.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
male sprostowanie, napialem czyszczenie 15 soczewek a mialo byc 15 letnich soczewek, tak naprawde jest 1 soczewka. brak 1 wyrazu a jak wprowadza w blad :-) :modlitwa:
Opublikowano

za angel'emusisz dac ok 700pln - na H1 jest lipa

ja kupilem zamenniki mijania /soczewki/ DJ AUTO za 200pln

zestaw HID 335pln

czylio za 535 pln mam takie swiatla ze szok. :dance: :mrgreen: :mrgreen:

mozesz kupic 4 lampy czyli 400+ HID ok 300

za 700 masz full wypas Xenon ORYGINALE BMW E32 STYLE

a nie jakies ANGELE ktore za rok ci sie znudzą.

Opublikowano
za angel'emusisz dac ok 700pln - na H1 jest lipa

ja kupilem zamenniki mijania /soczewki/ DJ AUTO za 200pln

zestaw HID 335pln

czylio za 535 pln mam takie swiatla ze szok. :dance: :mrgreen: :mrgreen:

mozesz kupic 4 lampy czyli 400+ HID ok 300

za 700 masz full wypas Xenon ORYGINALE BMW E32 STYLE

a nie jakies ANGELE ktore za rok ci sie znudzą.

Podaj linka na te lampki...

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

ja mam angel eyes

I odradzam, nie świeci to wcale lepiej niż hella, ale mam żarówki z marketu bo takie tam powkładali wiec spróbuję zmiany żarówek na jakieś pierwszego sortu. na wiosne zestaw HID poleci

tyle że ja szukałem świateł hella (tamte miałem skorodowane i pobite) natrafiłem na angel eyes za 470 zł które na allegro po 7 paczek były - to wziąłem.

%5B640%3A299%5Dhttp%3A//img211.imageshack.us/img211/4849/s6001903kz1.jpg

(OO)=== OO===(OO)
  • 2 tygodnie później...