Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dostalem taki kabel gratis jak zakladalem instalacje w gdyni ;-) Moge porobic ewentulani fotki.pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano

hej

ja w swojej mam własnie Diego - jest super, zero kłopotów, bardzo dobrze się ja konfiguruje - wsumie to komputer sam się programuje od komputera benzyny i śmiga super - polecam

To moje auto :

------ chwilowy brak -------

Opublikowano
A czy ktoś ma taki interface (lub wie gdzie można kupić) do instalacji Prinsa ? No i przydałby się też soft ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ja mam interface do prinsa. Kupiłem wraz z programem. Do diego też kupiłem interface (jest bardzo tani)- program jest darmowy na stronie KME.

W 740 mam PRINSa a w 730 R6 mam DIEGO. Pojeżdżę kilka miesięcy to napiszę porównanie.

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
To podziel się informacją, gdzie można takowy kupić i za ile ?

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Może mi ktos wyjśnic co to jest te diego i prins :?: Bo nie mam zielonego pojęcia :oops: Bede wdzieczny,zawsze wrto sie czegos nowego dowiedziec :idea:
Opublikowano

A nie szybciej byłoby :search: i wpisać diego lub/i prins ?

To są nazwy instalacji gazowych, tak jak BRC, Landirenzo itd ...

Stronka

Opublikowano
Nie interesuje mnie interface DIEGO, tylko Prins-a, tak samo sama instalacja mnie też nie interesuje, tylko i wyłącznie interface i soft do Prinsa.

Stronka

Opublikowano
Nie interesuje mnie interface DIEGO, tylko Prins-a, tak samo sama instalacja mnie też nie interesuje, tylko i wyłącznie interface i soft do Prinsa.

No przecież podałem Ci link do firmy :?

Ten pierwszy - firma LTA Polonia, ja tam kupiłem.

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
Aaaa, chyba, ze tak :) - myślałem, że mi podasz konkretnie, gdzie i przede wszystkim za ile kupiłeś (chyba idę na łatwiznę ;) ), bo myślałem, że jakimiś "mniej oficjalnymi" i tańszymi kanałami :)

Stronka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam interface do prinsa. Kupiłem wraz z programem. Do diego też kupiłem interface (jest bardzo tani)- program jest darmowy na stronie KME.

W 740 mam PRINSa a w 730 R6 mam DIEGO. Pojeżdżę kilka miesięcy to napiszę porównanie.

Minely dwa miesiace, wiec napisz prosze jakie masz wrazenia. Ja obecnie stoje przed dokladnie takim dylematem: diego czy prinz, dlatego temat interesuje mnie szczegolnie.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano

Minely dwa miesiace, wiec napisz prosze jakie masz wrazenia. Ja obecnie stoje przed dokladnie takim dylematem: diego czy prinz, dlatego temat interesuje mnie szczegolnie.

ja mam diego ... i niewiem czy teraz nie zdecydowalbym sie na prinsa .. na poczatku mi gasli silnik (wtryskiwacze mniej wydajne i nie nadazaly z wtryskiem, usterke dopiero usuneli zakladajac wtryski pod kolektor) a w tej chwili samochod zaczal nierowno pracowac i brak mu mocy .. okazalo sie ze komp padl i nie mozna skonfigurowac jednej listwy wtryskowej .. dobrze ze mam na gwarancji to maja mi wymienic w przyszlym tygodni na nowy komp ... ale przed awaria kompa chodzil na gazie tak samo jak na benzynce ... ale widze juz teraz ze z jakoscia tej instalacji nie jest najlepiej (aha i nie robil tego przypadkowy gazownik tylko gosc z naprawde duzym doswiadczeniem) ... tak wiec jesli masz kase to zaloz prinsa !!

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Sądze że mając do dyspozycji laptopa i interfejs można spokojnie zakładać DIEGO... odrazu można samemu obejzec co sie dzieje z układem :wink: