Skocz do zawartości

Jak sprawdzic uzywana 320d E-46 zeby sie nie naciac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem dodac cos od siebie na powyzszy temat, ktory zostal zamkniety z powodu chlewu zrobionego przez uzytkownikow forum. Niestety, mniej inteligentnym ludziom (czyt. Polakom w PL) UK bedzie zawsze kojarzylo sie ze zmywakiem i to bardzo przykre. Denerwuje ich to ze pracujac ciezko na zachodzie a zwlaszcza na wyspie mozna sobie pozwolic na fure, na ktora ludzie w Polsce odkladaja latami. Taka jest smutna prawda. Niektorzy sa na tyle zawzieci, ze jak widza uzytkownika tego forum, mieszkajacego na wyspie, kombinuja jak mu tu ladnie napisac zeby mu dogrysc. :duh:

Panowie troche szacunku do drugiej osoby.

Dlugas78: odwiedz forum www.BMWland.co.uk. Jest tam masa postow dotyczaca 320d, brzmiacych raczej pesymistycznie. Poczytaj ale niech to nie zniecheci cie do zakupu auta. Turbo, glowica, wtryski to bolaczka diesla w BMW.

http://www.bmwland.co.uk/talker/viewtopic.php?t=53451&highlight=320d

Temat rzeka.....

Pomimo negatywnych opini (angole swietnie ja okreslili jako " najmniej bomb proof") kupilem 320d, 128 tys mil przebiegu, full service history, hpi checked. Dalem za nia uwaga: 6500 funtow. Pojechalem po nia z London az pod Birmingham. W London zalpacilbym 1000 wiecej. Taka sama z 70 tys na liczniku kosztowalaby mnie ok 8-9 tys funtow. Na wydatki typu turbo jestem przygotowany, reszta to dla mnie pierdoly.

Ty tez tak masz myslec. Inaczej kup Honde :)

I najwazniejsze slowo do wszystkich wrogow zmywaka. W UK czy to jezdzisz tirem czy pracujesz przy garach, dostaniesz wiecej niz za ta sama prace w PL. Spoleczenstwo jest bardziej kulturalne, zycie ciut drozsze niz w PL, a na samochod nie musisz odkladac latami.

Zapamietac to sobie raz na zawsze!!

Jestem malarzem, pracuje dla siebie, bryke kupilem za 3 miesiace nie ciezkiej pracy. Wynajmuje dom za ktory placa Polacy mieszkajacy w pokojach na gorze. Mam do nich szacunek tak jak do innych Polakow nawet tych ktorzy pracuja na zmywaku albo sprzataja....

Opublikowano

Skoro jeden temat zostal juz zamkniety nie znaczy ze dyskusje "nie na temat" mozna bedzie kontynuowac w nowym.

Teksty nie maja nic wspolnego z tematem "Jak sprawdzic uzywana 320d E-46 zeby sie nie naciac?" dlatego tez zamykam.

Kolejne proby dyskusji na tym forum o zmywakach, tirach, cieplych posadach, wyksztalciuchach etc beda usuwane a ich autorzy beda upominani ostrzezeniami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.