Skocz do zawartości

Jak sprawdzic uzywana 320d E-46 zeby sie nie naciac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem dodac cos od siebie na powyzszy temat, ktory zostal zamkniety z powodu chlewu zrobionego przez uzytkownikow forum. Niestety, mniej inteligentnym ludziom (czyt. Polakom w PL) UK bedzie zawsze kojarzylo sie ze zmywakiem i to bardzo przykre. Denerwuje ich to ze pracujac ciezko na zachodzie a zwlaszcza na wyspie mozna sobie pozwolic na fure, na ktora ludzie w Polsce odkladaja latami. Taka jest smutna prawda. Niektorzy sa na tyle zawzieci, ze jak widza uzytkownika tego forum, mieszkajacego na wyspie, kombinuja jak mu tu ladnie napisac zeby mu dogrysc. :duh:

Panowie troche szacunku do drugiej osoby.

Dlugas78: odwiedz forum www.BMWland.co.uk. Jest tam masa postow dotyczaca 320d, brzmiacych raczej pesymistycznie. Poczytaj ale niech to nie zniecheci cie do zakupu auta. Turbo, glowica, wtryski to bolaczka diesla w BMW.

http://www.bmwland.co.uk/talker/viewtopic.php?t=53451&highlight=320d

Temat rzeka.....

Pomimo negatywnych opini (angole swietnie ja okreslili jako " najmniej bomb proof") kupilem 320d, 128 tys mil przebiegu, full service history, hpi checked. Dalem za nia uwaga: 6500 funtow. Pojechalem po nia z London az pod Birmingham. W London zalpacilbym 1000 wiecej. Taka sama z 70 tys na liczniku kosztowalaby mnie ok 8-9 tys funtow. Na wydatki typu turbo jestem przygotowany, reszta to dla mnie pierdoly.

Ty tez tak masz myslec. Inaczej kup Honde :)

I najwazniejsze slowo do wszystkich wrogow zmywaka. W UK czy to jezdzisz tirem czy pracujesz przy garach, dostaniesz wiecej niz za ta sama prace w PL. Spoleczenstwo jest bardziej kulturalne, zycie ciut drozsze niz w PL, a na samochod nie musisz odkladac latami.

Zapamietac to sobie raz na zawsze!!

Jestem malarzem, pracuje dla siebie, bryke kupilem za 3 miesiace nie ciezkiej pracy. Wynajmuje dom za ktory placa Polacy mieszkajacy w pokojach na gorze. Mam do nich szacunek tak jak do innych Polakow nawet tych ktorzy pracuja na zmywaku albo sprzataja....

Opublikowano

f33m

przejzalem jeszcze raz temat i mi sie wydaje ze sie mylisz bo to twoj kolega zaczal podpuszczac i go nie bron bo nikt nie ma wam za zle ze wyjechaliscie za lepszym chlebem :clap:

Opublikowano

koledzy ten temat chyba dotyczy czego innego a nie problemu czy w syfie uk

jest dobrze czy nie

Opublikowano

Skoro jeden temat zostal juz zamkniety nie znaczy ze dyskusje "nie na temat" mozna bedzie kontynuowac w nowym.

Teksty nie maja nic wspolnego z tematem "Jak sprawdzic uzywana 320d E-46 zeby sie nie naciac?" dlatego tez zamykam.

Kolejne proby dyskusji na tym forum o zmywakach, tirach, cieplych posadach, wyksztalciuchach etc beda usuwane a ich autorzy beda upominani ostrzezeniami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.