Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie szukam ładnej 7, która zawiozłaby mnie do ślubu w Mińsku Mazowieckim (40km od Wawy). Tylko nie piszcie "olej ślub i kup e-36" ;) Po ślubie planuję zakup e-39 ale to temat do innego działu :) Znajdzie się ktoś chętny? Oczywiście orszak weselny też byłby mile widziany, gdyby ktoś chciał wpaść :lol:

EDIT:

Widzę że jakoś chętnych nie ma, może dlatego że nie dodałem że oczywiście zapłacę za przejazd itp.

Zanim założyłem ten temat oczywiście pogooglowałem trochę, przejrzałem Allegro i zasoby tego Forum.

Opublikowano
Naprawdę nie znajdzie się chętny do pomocy?

Poczekaj kilka dni może ktoś przeczyta i odpisze.

PS. Ja również pisałem o zawiezienie tylko że w serii 7. Marzeniem była E38 7xxiL :D niestety nikogo nie znalazłem i jechałem Mercedesem :cry2:

Ale Ty masz bliżej Warszawy więc zawsze większa szansa :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Oczywiście najbardziej interesowałaby mnie E65/66 760iL :8) Przypomniałem się trochę, bo temat spadł już dość nisko i chciałem go odświeżyć. Mam już na dziś dwa kontakty, zadzwonię i zapytam czy mają wolne terminy.

7:

http://moto.allegro.pl/item265968600_do_slubu_i_nie_tylko_bmw_745.html

5:

http://moto.allegro.pl/item279387714_slub_tanio_nowe_bmw5_volvo_s60_do_slubu.html

O E39 też myślałem, bo po ślubie chciałbym taką kupić, a jeszcze w środku w takiej nie siedziałem nawet

:?

E66 jest na pierwszym miejscu, bo to może być moja jedyna okazja w życiu żeby się nią przejechać....

O Mercedesie nie myślę nawet, bo ja jestem w końcu miłośnikiem BMW :8)

Opublikowano

Poczekaj kilka dni może ktoś przeczyta i odpisze.

PS. Ja również pisałem o zawiezienie tylko że w serii 7. Marzeniem była E38 7xxiL :D niestety nikogo nie znalazłem i jechałem Mercedesem :cry2:

Ale Ty masz bliżej Warszawy więc zawsze większa szansa :wink:

Wr75010 dałes ciała bo mogłem Cię moją zawiesc co prawda nie IL ale ...

no albo moj kumpel E-65

Naprawdę nie znajdzie się chętny do pomocy?

widziałem kiedyś cos takiego ze koles za jakaś tam kase udostępniał 850i do slubu (sam się zawoziłes jego autem )

nie myslałes nad czyms takim???

Opublikowano
widziałem kiedyś cos takiego ze koles za jakaś tam kase udostępniał 850i do slubu (sam się zawoziłes jego autem )

Przecież ja zanim wyjdę z domu to już będę pijany :lol: :D :lol: :wink:

Opublikowano

Do Cn_igi A no widzisz stary jak bym wiedział że masz E38 to bysmy się dogadali :D

Do autora tematu. Racja racja. Łyknij sobie cos po błogosławieństwie abyś w kościele był bardziej lajtowy. Tylko nie za dużo aby żona Ci później nie powiedziała że po pijaku ją brałeś :lol:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

O kurcze to chyba o mnie chodzi :oops: Wtedy jeszcze nie wiedzialem czego oczekuje od tego auta. Aktualnie za zadne pieniadze bym jej nie dal w czyjes rece :duh:

Opublikowano

O kurcze to chyba o mnie chodzi :oops: Wtedy jeszcze nie wiedzialem czego oczekuje od tego auta. Aktualnie za zadne pieniadze bym jej nie dal w czyjes rece :duh:

heeh no to nieźle trafiłem

Marcin 850i ale fakt faktem widziałem to kawałek czasu temu

:twisted:

Opublikowano

Szkoda, bo fajna jest :roll:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja szukam czegos na 29. marca w okolicach Siedlec i tez nie mam, ale jak nie znajde to pojade sobie isem :twisted:

PS. jakby jakis wlasciciel fajnej fumy z oklolic Łosic czy Siedlec mial wolne 2-3 godzinki po poludniu w sobote po swietach to prosze o kontakt pozdro!

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Ja już znalazłem, dziękuję kolegom za propozycje. Tematu jeszcze nie zamykam, bo wkleję zdjęcia ślubnej buni (jeśli właściciel się zgodzi) ;)

Może też ktoś znajdzie się do pomocy koledze E30Suchy, bo głupio tak samemu swoim samochodem jechać :D

Opublikowano
Może też ktoś znajdzie się do pomocy koledze E30Suchy, bo głupio tak samemu swoim samochodem jechać :D

eetam glupio? ja tez jade swoim 14czerwca :twisted: na dodatek bardzo mi sie ten pomysl podoba :8)

Tylko pijany za kierownicę nie wsiadaj :twisted: :lol: :wink: