Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z mojej byłej e36 pozostałomi radio alpine 9851R, dwudrożny zestaw głośników POLK db 6501 pod wzmakiem, potężną skrzynie i monobloka pod nią, do tego kondenstator 1farad ; kupe kabli i bezpieczników.

Teraz mam e39 z radiem na kasety plus te 10 głośników standardów.

Moje pytanie brzmi: Czy na moim miejscu zaczynalibyście rzeźbić ze starym zestawem? Czy wymienić radio na BMW BISNES ALPINY i ewentualnie wszystkie głośniki? Czy może coś jeszcze innego.

Za podpowiedzi bardzo dziękuje.PZdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli wystarcza czy audi z e 39 to zostaw,jak nie to zmieniaj.Mi nie wystarczało i dołożyłem suba i wzmak i jest lepiej,ale priorytetem dla mnie było zachowanie oryginalnego CD bmw
Opublikowano
ja na twoim miejscu zmienilbym na org cd bmw i ewentualnie zamontowal w przod glosniki ktore masz (jesli podejdą bez przesadnej zezby), a jesli basu bedzie wciaz malo wyjscie rca do radia, wzmak i sub

Xdrive

Koder

Opublikowano

Zeby do E39 wlozyc 16stki to jest straszna rzezba...Panele itd.

Albo wkladac w to troche kasy, serca i zapalu albo olac i zostawic jak jest...

Opublikowano
zawsze uważałem się za konesera muzyki, ale w samochodzie nic zmieniać nie będę bo to nie filharmonia. W domu mam z 10-letniego Technicsa i chwatit. Takie jest moje zdanie, Michael_hero. Pomogło?
PawełH
Opublikowano
jak lubisz muzykę to wymieniaj, nie warto wywalać kasy na jakiekolwiek oryginalne radio BMW z CD bo to się do niczego nie nadaje, dźwięk jest żałosny a ceny radyjek z cd powalają dołożysz to co wydałbyś na takie radio + parę zł i możesz zlecić zabudowę 16 + wytłumienie drzwi, a resztę sprzętu masz, tylko zamontować, i ewentualnie wzmaki, suba i kondensatory jakoś ładnie w bagażniku zabudować