Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś może próbował przełożyć maskę przednią z E46 do E36? Przód w E46 bardziej mi się podoba a takiego miałem dziś pecha że otworzyła mi się przednia maska w mojej E36 w czasie jazdy i muszę wymienić maskę oraz szybę :mad2: Wiem że trzeba by było wymienić też inne części z przodu ale czy da się to zrobić z gotowych kupionych części czy trzeba się trochę pobawić?
Opublikowano
raz widziałem na allegro e36 przerobiną na e46 i wyglądała tragicznie :duh: wiec moim zdaniem lepiej zostac przy oryginale :D albo zmienic na e46 :norty:
Kamil
Opublikowano
kumpel w e36 cabrio miał przerobioną maske na e46.była to maska od e36 tyle ze dospawany był przód z nerkami z maski e46.troche rzeźba ale aż tak źle nie wyglądało.nie pamiętam czy przy zderzaku coś robił.lampy były od e36 tyle ze przerobione na xenon(soczewka chyba z e46)
Opublikowano
do tego potrzeba bedzie przerobic dolna listwe od grila. Osobiscie mi sie to podoba ale jak jest ladnie zrobione bo czasami to strach sie bac :twisted:
B M W
Opublikowano (edytowane)

koszt jest dość spory...

można zrobić na kilka sposobów przerobic maske z e46... lub tylko przerobić ta z e36...

ale według mnie szkdoa kaski... nie wyglada to dobrze... zawsze smiechu kupę jest z takich autek..jak z merców 124 zrobionych na okulary... :duh:

wedlug mnei e36 jest ladniejsze... i po co to zmieniac ...ja suzkam e46 coupe... ale jak mi wpadnie e36 coupe z konca produkcji.. w super stanie to chetnie pojezdze e36

Edytowane przez Rafal_W_wa
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

Po pierwsze: zadna z tych przerobek nie jest legalna i mozna za nia stracic dowod rejestracyjny. Wg polskich przepisow nie wolno zaslaniac reflektorow zadnymi brewkami, badlookami, naklejkami czy innym badziewiem.

Po drugie: E36, to E36, a nie E46. Ma inny styl (IMHO ladniejszy) - po co mieszac ze soba te dwa samochody?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
po kolejne, breweki na reflektorach to szczyt tandety tak samo jak zachodzaca maska e36 ma rewelacyjny, agresywny wyglad przodu i wystarczajaco niskie reflektory. takie maski albo brewki to do golfóf:) a nie do bawarek

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano

Moje zdanie jest takie że wygląda to ..... :duh: przeokropnie. Widzałam takie wynalazki na drodze i zawszę się z tego śmieje bo wygląda to tak jakby właściciel na siłę chciał mieć namiastkę e46.

Najładniej wygląda zadbany oryginał :mrgreen: . Także zamiast bawić się w takie rzeczt lepiej swoją e36 dopicuj.