Skocz do zawartości

kTO MA MOZE SCHEMAT DO OBCIĘCIA ALBO OPISÓWKE IMMOBILISIERA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem...EWS II w bmw tds,nie chce uruchomic rozrusznika mimo ze jest sprawny,kiedy uruchamiam rozrusznik przez zmostkowanie,nie mogę jeszcze uruchomić pompki i zdaje sie do tego jest jeszcze elektro zawór??,kto jest w tym obcykany,bądź mial podobny problem? jak odciąć immobilisier??
Opublikowano
Za to oco prosisz niektorzy dostali po 10 lat . wiec nie wal takich tematow na forum . podejrzewam ze nikt ci nie pomoze .
Opublikowano
Mam problem...EWS II w bmw tds,nie chce uruchomic rozrusznika mimo ze jest sprawny,kiedy uruchamiam rozrusznik przez zmostkowanie,nie mogę jeszcze uruchomić pompki i zdaje sie do tego jest jeszcze elektro zawór??,kto jest w tym obcykany,bądź mial podobny problem? jak odciąć immobilisier??

tym bardziej 2 raz... :nienie: :nienie: :nienie:

Opublikowano
dostać to można za czyn a nie za to ze chce odciac immobilisier w swoim aucie,co w tym zlego?!Takżę na prawdę chlopaki uwagi możecie zostawić dla siebie,a konkrety na forum ;).pozdrawiam
Opublikowano
to wasnie jest konkret Ja zatytuje to jnaczej A ty sie zgodzisz albo nie : Jak odciac imobilajzer i odjechac nie swoim autem E36lub E46 to samo . Ato ze dotyczy to twojego auta chcesz recepte na forum dla wrzystkich wprawiajacych sie w zawod .
Opublikowano

Prosze bardzo, oto konkrety:

1)Witas ma racje: nikt Ci na forum nie odpowie na pytanie, jak odjechac konkretnym modelem samochodu deaktywujac immobiliser.

2)Wiekszosc co bardziej kumatych elektrykow poradzi sobie z tym bez problemu, ale jak beda bardzo kumaci, to najpierw poprosza Cie o dowod rejestracyjny i dowod osobisty.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.