Skocz do zawartości

525TDS - Nowy posiadacz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich - od jakiegos czasu pilnie obserwowalem wasze forum (chociaz powinienem juz chyba powiedziec NASZE forum) bo w dniu dzisiejszym kupilem BWM 525TDS kombi - autko ktore od dawna mi sie strasznie podobalo i na nie polowalem.jak zrobie fotki to dorzuce - mam nadzieje ze bedzie sie nia dobrze jezdzilo.pozdrawiam wszystkich bmw-owiczow.
Opublikowano

obiecalem fotki i slowa dotrzymuje - tak moja niunia wyglada...jesli chodzi o moje plany z nia zwiazane - bankowo jakies aluski na lato - koniecznie oryginalne BMW i mysle ze na tym skoncze tuning zewnetrzny.moze cos tam sie jeszcze dorobi - ale to z czasem....

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images30.fotosik.pl/118/4528022fc992aafe.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images32.fotosik.pl/62/99ac29ad2e57bc7e.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images28.fotosik.pl/118/b1382d96f1a88bdc.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images34.fotosik.pl/62/d3273bc4e5ddd285.jpg

obecnie wyslalem zegary do naprawy (standardzik martwe pixele).czekam na opinie i sugestie.

Jesli chodzi o wyposazenie:

-klimatyzacja

-el.szyby

-el.lust

-ABS

-podgrzew. fotele

-panoram. szyber

Opublikowano

Autko z wierchu ladne, blotniczek zrobisz i bedzie OK.

i mysle ze na tym skoncze tuning zewnetrzny.moze cos tam sie jeszcze dorobi - ale to z czasem....

Kup aluskie, ewentualnie relingi i na tym zakoncz, nie dorabiaj nic wiecej bo zrobisz wioche z auta

Opublikowano

hej czy ta furka jest z allegro? Też chyba w tym samym okresie szukalismy chyba

ja też kupiłem taki model niedawno i powiem szczerze pierwszy w ogóle kontakt z touringiem jesli chodzi o BMW. i jestem mile zaskoczony to ze szyba to wiedziałem:) ale rozwiazany bagażnik, mocowania, schowki, roleta, siatki, składanie kanapy, narzedzia i trójkąt tak samo jak w sedanie na klapie:). Tylko mi wycieraczka nie działa (nie uzywam nigdy tylnej) no ale trzeba to zrobic:)

Życzę bezproblemowej eksploatacji

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

ja też kupiłem taki model niedawno i powiem szczerze pierwszy w ogóle kontakt z touringiem jesli chodzi o BMW. i jestem mile zaskoczony to ze szyba to wiedziałem:) ale rozwiazany bagażnik, mocowania, schowki, roleta, siatki, składanie kanapy, narzedzia i trójkąt tak samo jak w sedanie na klapie:). Tylko mi wycieraczka nie działa (nie uzywam nigdy tylnej) no ale trzeba to zrobic:)

ja osobiście sobie nie wyobrażam niesprawnej wycieraczki tylnej w touringu, tylna szyba jak jest mokro brudzi sie niesamowicie szybko

Opublikowano
Z zewnątrz ładny egzemplarz się wydaje :D oby serducho dobrze klekotało rytmicznie i tylko się cieszyć i dbać :D
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano

ja osobiście sobie nie wyobrażam niesprawnej wycieraczki tylnej w touringu, tylna szyba jak jest mokro brudzi sie niesamowicie szybko

ja zawodowo jeździłem również Traficiem, Caravellą. Duze zagłowki oraz pasażerowie oduczyli mnie patrzenia w lusterko wsteczne (bo i tak nic by sie nie ujrzało :wink: )

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

tak - z allegro.to tez moj pierwszy kontakt z touringiem - a nawet powiem wiecej - pierwszy z bmw.silnik ladnie chodzi, pali na dotyk, nie kopci i ma kopyto :) u mnie jest tez pare rzeczy do zrobienia m.in. wylacznik grzania siedzenia pasazera (caly czas grzeje), elektryczne otwieranie klapy tylniej(otwiera sie tylko z kluczyka), trza zrobic blotnik przedni no i to by bylo na tyle.zegary do regeneracji juz wyslane czekam az gosc odesle zrobione.na razie autko stoi na parkingu strzezonym bo zalatwiane sa formalnosci (clo, US, wydz kom.) - jak to pozalatwiam to pojade na sesje zdjeciowa to wstawie jakies nowe fotki.

skidmarks to powodzenia w uzytkowaniu beci - oby sie kolka dobrze toczyly.

Opublikowano

tak - z allegro.to tez moj pierwszy kontakt z touringiem - a nawet powiem wiecej - pierwszy z bmw

skidmarks to powodzenia w uzytkowaniu beci - oby sie kolka dobrze toczyly.

Dzięki - u mnie do zrobienia teleskopy do podnoszenia klapy i na szybie bo klapy i szyby mi nie trzymają -

(OO)=== OO===(OO)