Skocz do zawartości

niepokoj!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przy jezdzie moja beemka co jakis czas piszczy trzy krotkie sygnaly. czy ktos moze mi to wytlumaczyc? z gory dziekuje
Opublikowano
Spadła temperatura zewnętrzna poniżej 3*C ?
Opublikowano
nie 7 tylko 3 stopnie (kolega pewnie sie przejezyczyl ;) ) i jest to pojedynczy sygnal. 3 krotny sygnal wydobywa sie 15 sekund przed pelna godzina jesli ma sie zalaczona ta opcje i zegarek cyfrowy.
Opublikowano

zaraz wybuchnie :diabel_smiech:

sorry ale tytuł tematu mnie rozbił i nie mogłem się powstrzymać.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
nie 7 tylko 3 stopnie (kolega pewnie sie przejezyczyl ;) ) i jest to pojedynczy sygnal. 3 krotny sygnal wydobywa sie 15 sekund przed pelna godzina jesli ma sie zalaczona ta opcje i zegarek cyfrowy.

mam juz drugie e36 i w obydwu jak temperatura spadnie ponizej 3 stopni (z tymi 7 to byl strzal) wydobywa sie 3-krotny sygnal, zreszta autor tematu tez tak ma wiec na pewno tak jest

Opublikowano

mam juz drugie e36 i w obydwu jak temperatura spadnie ponizej 3 stopni (z tymi 7 to byl strzal) wydobywa sie 3-krotny sygnal, zreszta autor tematu tez tak ma wiec na pewno tak jest

U mnie napewno jest tylko raz :) to dziwne. Ale jeszcze raz jutro sprawdze

Opublikowano
ja tez mam 3 sygnały :)
Opublikowano
Jeden gong jest jesi temperatura juz jest ponizej 3 st. i pojawia sie po przekreceniu kluczyka, 3 krotny gong pojawia sie wtedy gdy temperatura wynosi np.4 i spadnie ponizej 3 stopni np. podczas jazdy.
Opublikowano
Jeden gong jest jesi temperatura juz jest ponizej 3 st. i pojawia sie po przekreceniu kluczyka, 3 krotny gong pojawia sie wtedy gdy temperatura wynosi np.4 i spadnie ponizej 3 stopni np. podczas jazdy.

Aha i wszystko jasne:) Dzisiaj znow rano bylem zdziwiony kiedy to tylko raz "zapiszczal" dzwonek ostrzegajacy przed niska temp.

Opublikowano
zaraz wybuchnie :diabel_smiech:

sorry ale tytuł tematu mnie rozbił i nie mogłem się powstrzymać.

:) wlasnie :) miejmy tylko nadzieje ze kolega zakladajacy temat przeczytal regulamin i przypadkowo wpisal"niepokoj" :?

...mimo staran otoczenia nie udało mu sie zmadrzec...BMW

http://allegro.pl/show_item.php?item=641252496

http://img.userbars.pl/80/15963.png