Skocz do zawartości

czy mozna dopasowac kluczyk z pilotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam .Mam pytanko do swojej e39 dostalem 2 normalne kluczyki i czy jest mozliwosc dolozenia kluczyka z pilotem.Jak to sprawdzic??Czy mozna podebrac jakis kluczyk z allegro??
Opublikowano
Na allegro napewno nic nie dobierzesz do swojego modelu . Teoretycznie kluczyk mozesz uzyskać w serwisie BMW po podaniu vinu i okazaniu dowodu rejestracyjnego + dowód osobisty , warunek ( musisz być włascicielem poazdu )
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja niedawno kupiłem e39 520i z 1997 roku i też nie mam klucza z pilotem. Dostałem dwa zwykłe i jeden plastikowy.
Opublikowano
komplet kluczyków e 39 składa się z czterech sztuk dwa z pilotami jeden bez pilota tzw.serwisowy i plastikowy mały zapasowy żeby go nosić w portfelu w razie gdybyś zgubił zasadniczy w dokumentach masz mały zapasowy a serwisowy to masz ten bez pilota różni się tym że nie ma tych podłużnych rowków i nie możesz otworzyć schowka i bagażnika ale tym kluczykiem możesz otworzyć dżwi kiedy padnie ci akumulator i z tego kluczyka nie można zczytać danych