Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Trasa +- 8 - 8.5 litra

Miasto +- 10.5 - 11 litrów (ale moje miasto to troche mało dokładne obliczenie bo do pracy mam 18 km a z tego 7 km robie autostrada dlatego ciezko mi jest powiedziec ile by wyszlo samo miasto. Obliczenie dotyczy 7 km autostrada i 12 km w korku do pracy)

Średnie (wynik aktualny z komputera) 9.5 litra

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wszystko zalezy jak bedziesz jezdzil.

Dla mnie po miescie na krotkich odcinkach 2km w jedna strone okolo 13,5-15l. Dluzsze odcinki 10l.

Na trasie juz jest lepiej spokojna jazda okolo 6-7l (do 110km/h) duzo butowania 9l. (Na zbiorniku do rezerwy (okolo 54l) po niemieckich autostradach zrobilem 600km - szybka jazda powyzej 180km/h, po polskiej stronie po 600km mialem 1/2 zbiornika jeszcze- do 110km/h max).

Opublikowano
Wszystko zalezy jak bedziesz jezdzil.

Dla mnie po miescie na krotkich odcinkach 2km w jedna strone okolo 13,5-15l. Dluzsze odcinki 10l.

Na trasie juz jest lepiej spokojna jazda okolo 6-7l (do 110km/h) duzo butowania 9l. (Na zbiorniku do rezerwy (okolo 54l) po niemieckich autostradach zrobilem 600km - szybka jazda powyzej 180km/h, po polskiej stronie po 600km mialem 1/2 zbiornika jeszcze- do 110km/h max).

W trasie 6-7 litrow??!! :shock: JAK TY TO ROBISZ??!!

Opublikowano

nerwus skad masz taka szlicznotke to jest dokladnie to co chce miec!

e36 coupe m pakiet 320!! gratuluje powiedz mi czy dlugo szukales? ktory rok ile ma przebiegu jak sie sprawuje?nie chcesz sprzedac??

Opublikowano
ile zaplaciles? ja chce takie z 98roku z przebiegiem max 160tys do 6.500 tys ojro!czy uda mi sie takie wyrwac masz dokladnie to co ja bym chcial identyko o takim maze nawet kolor sie zgadza z felgami i wyposarzeniem poprostu wszystko!! probowales jechac nim bokiem?pisz na priva 573606 to moj numer gg ( jestem niewidoczny odezwij sie jak mialbys czas pomozesz mi w wyborze i powiesz cos o swoim sprzecie!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje opony 205/55/R16.

6 wzielo mie przy naprawde spokojnej jezdzie. Wracalem z niemiec autem i po 6 miesiacach spedzonych w niemczech nie moglem sie przemoc na polskich drogach by przycisnac + zmeczenie (1200km na jednego). Poza tym chcialem autem dojechac i nie znalem go jeszcze za dobrze ;)

Auto ma przebiegu 114000 KM obecnie. Silnik M52. Budowa V 1998. Cena zabujcza 7400Euro + oplaty :)

Opublikowano

m52 2.0

w miescie dokladnie nie powiem ale cos około 13 spali wole nie sprawdzać :wink:

w trasie jest duzo lepiej, regularnie pokonuje dystans 320km i spalanko wychodzi poniżej 8 (7,7-7,8 - lato+ klima), przy obecnej pogodzie i temp wychodzi 8,1-8,4 litra na 100km. Jazda rózna od 110km/h do 140km/h wszystko zależy od warunków na drodze