Skocz do zawartości

jak skasowac oil service po wymianie oleju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam problem jak wymienic olej i skasowac ten pasek zurzycia oleju??????? czy to mozna zrobic samemu czy trzeba serwis :mad2: Edytowane przez slawcio20
Opublikowano

poszukaj "kasowanie inspekcji i oil service"

a wymiana oleju....noo stary chyba nie miałeś styczności z samochodami za dużo..seris cię skasuje..

lepiej jedź do mechanika jakiegoś,zapłacisz mniej a przy okazji przygladaj sie jak to robi...bo samemu...szkoda twojego BMW(choć to żadna filozofia)

Opublikowano

Nie chcę zwracać akurat Tobie uwagi (gdyż zgodnie z regulaminem może to uczynić moderator) ale posty o wymianie oleju i kasowaniu inspekcji olejowej były na tym forum poruszane wielokrotnie.

Nudne staje się już to, że ktoś zamiast użyć wyszukiwarki kolejny raz zakłada posta o kasowaniu inspekcji i wymianie oleju.

Prośba do moderatora - dajcie na samej górze post o wymianie oleju i kasowaniu inspekcji - tak będzie o wiele prościej niż zakładanie kolejnych takich samych tematów.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
sorki ale ja od nie dawna siedze na tym forum i nie bardzo jestem obeznany :? olej wiem jak wyminic tylko nie wiem czy mozna skasowac ten pasek " oil service"
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.