Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest na zatrzaskach,ale musisz wczesniej wykrecic srubki-sa pozaslepiane, 2 na uchwycie od raczki.jak sciagniesz to musisz uwazac zeby kabli nie urwac od glosniczkow i elktryki. Musisz tez wykrecic ten guziczek ktorym zamykasz drzwi.

Z klamkami bedziesz mial problem i zastanow sie czy warto. Ja zmienilem i zaluje. Klamki sa luzne,nie trzymaja sie tak jak orginalne,ruszaja sie. "gi raz napewno bym tego nie zrobil.ale zrobisz jak chcesz . Pozdrawiam :8)

B M W
Opublikowano
wlasnie caly problem polega na tym zeby zalozyc te klamki tak zeby nie wisialy opadnięte....u mnie bylo ciezko ale udalo sie wystarczylo lekko wygiąć ten metalowy drut który idzie od klamki do mechanizmu otwierania teraz klamki mam napięte jak struna :D aaa i ważne też żeby wywalając starą klamkę i wstawiając nową idealnie trafić wyfrezowanymi ząbkami w odpowiednie miejsce ;)
Opublikowano
u mnie nie sa opadniete tylko orginalne klamki maja doskonale wpasowane mocowanie klamki w ten bolec,a na klamce kupionej to sie rusza,przynajmniej u mnie :oops:
B M W