Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dla mnie to chyba nic dziwnego.Przecież widać, że koleś dorzuca tylko to navi chyba nikt nie ma na tyle poprzestawiane w głowie żeby to montować w tym miejscu!!!!!!!!! :shock:
Opublikowano
Jak dla mnie to chyba nic dziwnego.Przecież widać, że koleś dorzuca tylko to navi chyba nikt nie ma na tyle poprzestawiane w głowie żeby to montować w tym miejscu!!!!!!!!! :shock:

ty wiesz ze dąłem plamy - to nei jest podłączone nawet

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Mi to wyglada na opcje dodatkową .Czyli zamontuj sobie sam tą nawigacje.Bo wątpie aby jezdził z tym minitorem tak jak ma na fotce :mad2: Kolo posiada monitor i sciemnia ze jest navi lub cos w tym stylu.
Opublikowano

Navi za 3500zl komplet czy sam monitor za 500zl :mrgreen:

Opublikowano
Sam monitor o niczym nie świadczy a gdzie reszta gratów Wiazki czytnik antena wzmacniacz itp.Mi to wyglada na delikatny przypał.Czemu to nie jest zamontowane w docelowym miejscu????
Opublikowano
Sam monitor o niczym nie świadczy a gdzie reszta gratów Wiazki czytnik antena wzmacniacz itp.Mi to wyglada na delikatny przypał.Czemu to nie jest zamontowane w docelowym miejscu????

bo moze sobie nie poradził technicznie albo finansowo

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
bo sam monitor NAVI mozna zwinac w nocy na parkingu po wybiciu szybki...reszty sie nie da wyciagnac tak szybko

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272