Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio chciałem sprawdzić jak sie ma konserwacja podłogi po stronie kabiny- po odkręceniu fotela pasażera zauważyłem kanały wylotowe nawiewu powietrza - później po zagrzaniu samochodu puściłem nawiew na nogi na max położyłem ręce pod fotel pasażera- a tu nic- nic nie wieje nic nie grzeje- mam takie pytanie - czy w wersji 1.6 m40 z 1993 roku występował nawiew dla pasażerów z tyłu czy jest to tylko przygotowanie pod wersję z klimatyzacją? Jeśli był ten nawiew -to gdzie szukać przyczyny tego że nie działa? Dodam tylko że nie posiadam klimatyzacji w wyposażeniu- proszę o pomoc.
masqo
Opublikowano
W podłodze pod dywanem sa (powinny byc) plastikowe tunele i łącza sie z nadmuchem pod konsolą.Wyczyscie sobie filtry pyłkowe.Na tył zawsze bedzie słabiej dmuchac ale musi dmuchac.Pokrętło nawiewu na nogi i z tyłu bedzie lekki zefirek :)
Opublikowano
a czy jeśli auto nadto paruje w srodku to oznacza to ze filtry pylkowe tzreba zmienic??

Czy paruje w czasie jazdy czy jak auto stoi na parkingu (garazu) bez włączonego silnika?