Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gaz ... jestem przeciwnikiem ... do skrzyni manual pewnie OK ale jeżeli masz automat ZAPOMNIJ o jakimkolwiek gazie ... za dużo elektroniki i czujników po prostu zwarjują i będzie duży kłopot
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gaz ... jestem przeciwnikiem ... do skrzyni manual pewnie OK ale jeżeli masz automat ZAPOMNIJ o jakimkolwiek gazie ... za dużo elektroniki i czujników po prostu zwarjują i będzie duży kłopot

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
Ja powiem Wam koledzy ze mam sekwencje,dalem za nia 3600 (EUROPE GAZ) i nie mam zadnych problemow.Druga rzecz na ktora chce zwrocic uwage to to,ze musi taka instalacje montowac osoba ktora zna sie na tym bardzo dobrze a nie jakis uczen po szkole.Tak wiec polecam!pozdrawiam