Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry że zapytam - rozsądny z jakiego powodu?

Do montazu tego czegoś musisz rozebrac lampę. Zawsze podczas rozbierania istnieje ryzyko uszkodzenia czegoś - nawet jesli chodzi o głupią uszczelkę. Rozbierane lampy czasami lubią sobie potem zaparować - szczególnie w takiej porze jak jesień, zima.

Ja bym tego nie zakładał ale czy ty załozysz - wybór nalezy do ciebie.

Opublikowano
jesli juz zamieżasz bawic sie w ringi to lepiej zainwestowac w nowe lampy ktore sa juz w nie wyposazone :8)
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
nie wiem do jakiego autka maja byc. Bo do e36 nie ma zadnego problemu z wlozeniem, ale jesli masz kupywac, to nie takie cos, ja kupilem i zaluje. Jak bys wszedl na e bay sa tam takie kolo 60 euro i sa dobre. Te z allegro nie widac w dzien,dopiero jak sie sciemni. roznica w cenie straszna ale jakosc jest inna. A jesli chcesz lampy to in pro czy hella,jeszcze sa depo.
B M W
Opublikowano
nie wiem do jakiego autka maja byc. Bo do e36 nie ma zadnego problemu z wlozeniem, ale jesli masz kupywac, to nie takie cos, ja kupilem i zaluje. Jak bys wszedl na e bay sa tam takie kolo 60 euro i sa dobre. Te z allegro nie widac w dzien,dopiero jak sie sciemni. roznica w cenie straszna ale jakosc jest inna. A jesli chcesz lampy to in pro czy hella,jeszcze sa depo.

chcesz sie dowiedziec jak naprawde swieca skontaktuj sie z osobami ktore kupily od niego ringi i bedziesz widzial,sa widoczne osoby ktore kupily

rownie dobrze mozesz kupic te http://cgi.ebay.de/S-line-Standlichtringe-Angel-Eyes-BMW-E36_W0QQitemZ320172420616QQihZ011QQcategoryZ57310QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ja je chyba kupie i zamontuje w tylnie swiatla hehehe :lol: :lol: :lol:

pozd

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

Panowie BMW jest piękne a najpiękniejsze jest w tedy jak się nie ich nie "tuninguje"

(uważam że jak coś wkładac to tylko produkty orginalne wypuszczone przez BMW)

takie jest moje zdanie a zrobisz jak będziesz chciał

Opublikowano
koledzy kupilem ale czy zaloze, raz rozbieralem lampe i nie ma problemu, najwiekrzy problem to taki ze nie ma ich jak zamontowac bez silikonu czy jakiegos kleju, lepiej jakies uchwyty w krztalcie litery C zeby lapaly ringi i lampe wtedy jak cos nie wyjdzie to mozna zdjac a klej to juz nie bardzo,jak ktos ma jakis pomysl to czekam,fotki z tymi ringami tez mile widziane

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kupilem ringi od tego samego gostka z allegro, montaz jest latwy o ile ringi sa dobrze dopasowane, bo te co kupilem nie byly, byly po prostu ciut za duze i wpychajac je na sile miedzy krawedzie szkla jeden mi pekl, ale swiece wciaz dobrze, kupilem kiedys od innego usera ringi i byly dobrze spasowane natomiast przestaly swiecic po jakims czasie, taka lipa to jest w sumie, zdecyduj sam, pozdrawiam...
Opublikowano
Ja mam założone te ringi ale inaczej niż jest w instrukcji od tego pana. Ja zdejmowałem klosz ale nie wycinałem tych okrągłych szkiełek ze środka i nie wklejałem na zewnątrz tylko wewnątrz . Wygląda jak na zdjęciu w profilu.