Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do wymiany przedni dolny wachacz w mojej E 34.Slyszalem ze E 28 i E 34 maja takie same dolne wachacze,czy to prawda :?:

Pytam bo mam takie wachacze od E 28.Kiedys kupilem a samochód sprzedalem zanim zdązylem wymienic.Wyglądaja mi na identyczne,ale moze sworznie lub tuleje są innej średnicy??

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam!

Mam do wymiany przedni dolny wachacz w mojej E 34.Slyszalem ze E 28 i E 34 maja takie same dolne wachacze,czy to prawda :?:

Pytam bo mam takie wachacze od E 28.Kiedys kupilem a samochód sprzedalem zanim zdązylem wymienic.Wyglądaja mi na identyczne,ale moze sworznie lub tuleje są innej średnicy??

Pozdrawiam!

Podobno to samo ale tylko sugeruje sie tym linkiemhttp://moto.allegro.pl/item262230946_wahacz_bmw_e28_e34_e32_dolny_stal_nowy_prawy.html jak ja kupowalem bo 1 juz wymienilem

Moge sie mylic ze to samo

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano

Z przetopionych puszek po coli :P

Sam mialem taki dylemat ostatnio.

Bierz teknorota i sie nie zastanawiaj, roznica niewielka, ten 60, teknorot 90 (dolny) 110 gorny.

Pozdrawiam
Opublikowano
a teknorot jest dobry??????? bo jest zestaw za 399zl ....z lacznikami i w sumie wygodne :) przez zime bym sobie wymienil...smieszna kwota jak dla mnie...za kompletne zawieszenie praktycznie..... oczywiscie bez amorow...i galek .

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
mi się wydaje ze w zawieszenie treba trochę władowac ,zeby był efekt,za chwilę ci zeżre opony i tyle, choć zdania sa rózne, np. pisał kiedys ktos,ze kupił 4 komplety łączników,po 20 pln i co się zepsuły, po kilku m-cach wymieniał na nowe, bo tak szczerze,to łaczniki za 160 pln pociągna sezon jak sie duzo jeżdzi-no ale jak zwykle klub i forum jest po to ażeby podyskutowac i doradzić, WYBÓR NALEZY DO CIEBIE!--pzdr --- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz