Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co sadzicie o tych lampach do BMW e36???

http://allegro.pl/item264587053_lampy_bmw_e36_ringi_black_new_design.html

bo np. te

http://allegro.pl/item261497419_lampy_przednie_angel_eyes_bmw_e36_sedan_piekary_sl.html

to wiocha slyszalem ogolnie te chromy to jak za przeproszeniem GOLFIARZE i OLAPRZE:-))

Opublikowano
Mi tam osobiście żadne z tych zespolonych lamp się nie podobają do e36. Widziałem ich kilka rodzaji na aucie i za każdym razem wygląda to jak jakiś przeszczep z innego samochodu. Moim zdaniem na przód tylko oryginały a na tył biało czerwone. Może na tych zdjęciach prezentują się fajnie ale na samochodzie to już kaszana.
Opublikowano
Nie polecam tych lamp lepiej do normalnych lamp dodać ringi. ja tak zrobiłem i myśle że wygląda super. Zdjęcie mojej przeróbki w profilu. :D
Opublikowano

Jerry zgadzam sie z Tobą, tylko oryginał wygląda dobrze, a ta reszta z allegro (nie obrażajac nikogo), bardzo kiepsko wygląda na buni.

Osobiście odradzam kupno tych lamp.

Pozdrawiam

Opublikowano
Tylko oryginal a tyl bialo czerwone, takie zestawienie daje najelpsze efekty :D . a te ze zdjecia to tak jak juz koledzy pisali dobrze sie prezentuja ale na zdjeciach.:)
Opublikowano
A jeszcze jedno skromne pytanie czy zakladal z Was ktos Xenony (zestawy z allegro za ok 350 zl) do lamp do e36 ale tych bez soczewek i jak to swieci??

User Cien dał TUTAJ zdjęcia. Z xenonem i bez.

Jaki to jest zestaw to NIE WIEM ale świeci całkiem, całkiem. Szczególnie w porównaniu z tradycyjnym oświetleniem.

Opublikowano
tak tylko ciekawe czy ten CIEN ma soczewki czy zwykle lampy??? Bo ja mam zwykle i boje sie ze bede oslepial innych i ze lampa bedzie cala swiecic i razic (tym xenonem)

Jeśli dobrze widzę to ma soczewki. Popatrz na zdjęcie jego buni na dole strony. Wydaje mi się że widzę soczewki.

Opublikowano

Jak dla mnie żadnego pseudotuninngu z allegro.

Jak chcesz zakładać XENON to oczywiście w takiej postaci w jakiej nakazują przepisy - XENON powinien być wyposażony w układ samooczyszczania szkła reflektora gdyż brud który się na nim osadza powoduje znaczne rozproszenie światła i oślepianie innych.

Także osobom, które zamontowały sobie xenony a nie posiadają spryskiwaczy (działających) reflektorów powinno się zabierać dowody rejestracyjne.

Druga sprawa, że oprócz spryskiwania powinien być także układ samopoziomujący (to już byłoby świetnie).

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
Jak dla mnie żadnego pseudotuninngu z allegro.

Jak chcesz zakładać XENON to oczywiście w takiej postaci w jakiej nakazują przepisy - XENON powinien być wyposażony w układ samooczyszczania szkła reflektora gdyż brud który się na nim osadza powoduje znaczne rozproszenie światła i oślepianie innych.

Także osobom, które zamontowały sobie xenony a nie posiadają spryskiwaczy (działających) reflektorów powinno się zabierać dowody rejestracyjne.

Druga sprawa, że oprócz spryskiwania powinien być także układ samopoziomujący (to już byłoby świetnie).

Dodał bym od siebie, aby coś takiego robić cały czas z myślą o bezpieczeństwu innych i dzięki temu również swoim. To jest podstawa. Żadnej tandety i solidna robota.