Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...
Opublikowano
a jak taki błąd usunąć? cztałem na Angielskich forach,żeby wymienić jeden z bezpieczników,ktore znajdują sie w bagażniku(ale nie pisało który )..a drugi sposób to rozłączyć akumlator na 15 minut i błąd znika....a wy jak sobie poradziliście z tym problemem??
Opublikowano

Podłąćż auto pod komputer i wszystko będzie jasne.

Powodów wyświetlenia takiego komunikatu może być wiele, a rozwiązanie problemu w sposób który podałeś jest conajmniej śmieszne.

Pozdrawiam.

Opublikowano
no tak,wiem ze takimi sposobami sie spraw nie zalatwia,jak wylaczenie akku..czekam na program inpa bo zamowilem,obecnie mam carsofta,ale on nie wylapuje mi tego bledu
Opublikowano
no tak,wiem ze takimi sposobami sie spraw nie zalatwia,jak wylaczenie akku..czekam na program inpa bo zamowilem,obecnie mam carsofta,ale on nie wylapuje mi tego bledu

Inpa sobie z tym poradzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jerry a myslisz ,ze wybita lewa poducha pod silnikiem moze byc tego przyczyna?tyl samochodu nie lezy nizej niz przod,boki tez rowno..
Opublikowano
ja mam wybita prawa poduszke pod silnikiem i auto stoi rowno wiec wykluczam ta opcje...Tym bardziej ze na kompie nie pokaze ci uszk.poduszki pod silnikiem...
Opublikowano
Jerry a myslisz ,ze wybita lewa poducha pod silnikiem moze byc tego przyczyna?tyl samochodu nie lezy nizej niz przod,boki tez rowno..

Wyświetlanie się takiego komunikatu nie zawsze musi być spowodowane jakąś poważną usterką (np. pęknięta poduszka czy uszkodzony kompresor) i auto wcale nie musi opaść. Może być walnięty np. czujnik na wahaczu lub problem z elektryką itp.

Podłącz auto pod kompa i wszystko wyjdzie.

Opublikowano

wciaz czekam na inpe,ale znalazlem przyczyne tego bledu!

Przy wymianie oleju w skrzyni,auto wisialo w powietrzu,i kola rowniez(na 4 zabach)wtedy wlaczylem silnik,i zapewne wtedy blad sie pojawil,bo auto zwariowalo..BC mialem padniety na zegarach,dlatego nic nie wiedzialem o tym..