Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie macie jakies propozycje na dywaniki gumowe?mowia mi ze najlepiej dostac w hipermarketach universalne a widzialem tez niby oryginalne -z dostawa ok 120 zł ale szczerze powiedziawszy-nie wygladaly szczegolni. Mialy bardzo mala rynienke a to tak jakby ich nie bylo bo i tak rozpuszczony snieg zleje sie na wykladzine.

moze macie propozycje

Opublikowano

Ja kupilem tu:

allegro

Dywaniki pasuja pieknie - niestety otwory do przymocowanie do podlogi - juz nie :(

'rynienki' rowniez male, to nie jest koryto ;)

BTW: zonie do RAV4 kupilem jakies tanie uniwersalne - smrod w aucie palonym miale weglowym przez 3-4 miesiace :(

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
To o czym piszą w tych aukcjach to jakieś bzdury! tak nie wyglądają oryginalne dywaniki.

ALe pasuja i wygladaja bdb. Moze to jest tak jak z czesciami na pierwszy montaz?

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

takie jak pokazal fomicz kupilem 3 kolmplety (2 do e39, 1 do e36)

pasuja idealnie. maja grubsza gume przy pedale gazu i przy podnozku. dla mnie bomba, nie znalazlem zadnych tak swietnie dopasowanych. niestety wystepuja tylko w jednym kolorze - ciemny szary, wolalbym czarne. ja kupowalem tutaj po 95: http://allegro.pl/item259871760_dywaniki_gumowe_ford_mondeo_nowe_gw_r_nowe.html

Opublikowano
Ja kupiłem do swojego e46, pasują idealnie, guma wysokiej jakości. Otwory do mocowania także pasują, ale mam niestety tylko 4 te zapinki i dlatego tylko z przodu ich używam.

Pozdrawiam

Krzysiek

• Członkowie klubu
Opublikowano
A ja kupiłem oryginały. Zapłaciłem może i więcej niż te z allegro, ale przynajmniej wszystko spasowane dokładnie co do milimetra, łącznie z otworami mocującymi. Spinki w komplecie :cool2: Biorąc pod uwagę, że zazwyczaj kupuje się jeden komplet na cały okres użytkowania auta, to moim zdaniem późniejsza zabawa z niedopasowanymi dywanikami nie jest warta tych oszczędności.
Opublikowano
Ja też zdecyduje się na oryginały. Nawet wyglądają wiele lepiej. voschon ile zapłaciłeś za oryginały do e39?
  • 5 lat później...