Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) za każdym razem po uruchomieniu auta balans w radiu jest ustawiony na lewą stronę

2) czy włączenie funkcji automatycznego włączenia świateł po uruchomieniu samochodu można zrobić tylko w serwisie ? jesli nie to gdzie w wawie można to zrobic i ile to kosztuje ?

Proszę o porady i DZIEKI

Opublikowano

z radiem mialem to samo. udalo mi sie ustawic tak ze teraz jest dobrze

tzn gorny prawy przlacznik od balansu 2 kreski w prawo a dolny prawy przelacznik pd balansu 2 kreski w lewo. i teraz po zgaszeniu i zalaczeniu zaplonu zglasnia mi sie samo radio ale juz balans jest na tej pozycji co ustawilem .

Ponoc jest to jakas usterka procesora w radiu. ja do tego przywyklem.

co do lamp to zapytaj w ASO

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Są różne wersje-jedni mówią że dopiero po 2000 roku,a drudzy że mają to w aucie z rocznika 1997.Nie zrobisz tego na pewno Carsoftem
Opublikowano
Są różne wersje-jedni mówią że dopiero po 2000 roku,a drudzy że mają to w aucie z rocznika 1997.Nie zrobisz tego na pewno Carsoftem

ponoc zależy to od komputera - czy jest on z Check kontrol czy nie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niestety tego nie wiem-ja mam duży komputer,ale nie ustawiam sobie tego bajeru,ponieważ większość czasu spędzam w Niemczech,a tu świateł się nie używa cały rok
Opublikowano
Z radyjkiem kolego to tak jak pisze pawelkrak u mnie akurat 1 w góre i 1 w prawo i wszystko gra jak nalezy :D Ponoc procesor padł. :( Co sie tyczy swiateł to moj elrktryk zrobił mi to bez problemu (96r,mały komp), koszt to 40zeta. Naprawdę świetna sprawa-polecam :cool2:
BMW e-39 523i