Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

E-32....i na pewno e-32 :D :D .A to kombi wyglądało przeobrzydliwie :duh: .Coś a-la polonez kombi w rzemieślniczej przeróbce.Wycięty tył i w jego miejsce wstawiona budka z laminatu :D :D :D Szczyt bezguścia jak dla mnie :( i dowód na to że Niemcy też potrafią :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pozdrawiam

Opublikowano
zgadzam sie z przedmówcom. I tez jestem ciekawy jak tam środek i ogólny stan. Ładniue to moze nawet nieboszczyk w trumnie wyglądać :shock: a od samochu wymaga sie sprawności i bezawaryjności. Musiał być nieźle zmasakrowany ze opłacało im się to robić. Ale cena i tak z kosmosu. tak jak i wielu z nas wolałbym oryginalną E38 na którą już zbieram kaske 8) do skarbonki.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano

czego wy sie spodziewacie po srodku jak zewnatrz jest ledwie ruszone?

Musiał być nieźle zmasakrowany ze opłacało im się to robić.

nie musial byc wcale zmasakrowany, zreszta po co zmasakrowany, zeby dodatkowe koszta mieli? policz, to pare tysiakow ich kosztowalo najwyzej zrobienie tego.. jestem ciekaw tylko kto bedzie na tyle glupi zeby to kupic...

Opublikowano
czego wy sie spodziewacie po srodku jak zewnatrz jest ledwie ruszone?
Musiał być nieźle zmasakrowany ze opłacało im się to robić.

nie musial byc wcale zmasakrowany, zreszta po co zmasakrowany, zeby dodatkowe koszta mieli? policz, to pare tysiakow ich kosztowalo najwyzej zrobienie tego.. jestem ciekaw tylko kto bedzie na tyle glupi zeby to kupic...

jak to pare tysiaków, ja do swojej E34 za ksenonki juz musze dać 1500 zł a , a gdzei blachy, lampy tył, robota, malowanie, wydaje mi sie ze to najamniej parenascie tysiaków poszło na przeróbke.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

• Moderatorzy
Opublikowano
No dobra. Ci którzy chcieli wyrazić swoją opinię mieli dostatczenie dużo czasu. Chyba nie ma sensu ciągnąć tego wątku...

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.