Skocz do zawartości

PRZEPLYWOMIERZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie.Mam pytanko a mianowicie czy przeplywomierz musi miec taka sama koncowke numeru.ten przed wystrzalem mial nr280 200 204 a teraz zalozylem 280200 203 oczywiscie oba sa firmy BOSCH Czy tak moze byc czy nie bedzie zadnej roznicy w pracy ,spalaniu i osiagach.
NIE MA JAK 192 KM
Opublikowano
A tak na poważnie. BMW podaje następujące numery częśći: 13 62 1 734 655, 13 62 1 734 979, 13 62 1 734 657, 980. Dotyczy to oczywiście E-36.
Opublikowano
LPG z racji pokonywania rocznie tylko ta jedna Bumka okolo 40tys kilometrow.Mam rowniez 325i i jej nie mam zamiaru zagazowac.A odnosnie przeplywomierza to juz smiga NOWECZKA i jest :cool2: :mrgreen:
NIE MA JAK 192 KM
Opublikowano
No wlasnie blady widze ze jestes niezłym bogaczem że tak sie pytasz glupio, niektorzy robia grubo ponad 20kkm rocznie a nie zarabiaja nie wiadomo ile oraz nie chca sluchac traktora pod maską więc zakładają LPG - oto odpowiedź.