Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Dziś byłem u mechanika który zajmuje się betkami i podłaczył go pod kompa i tak. Stan rozrzady powiedział ze jest ok wskazywało dwie wartości 2.5 i druga 2.3 i zarówno jedna jak i druga się nie zmieniała. Ustawił mi dawkę jak fabryka pisze czyli 5.7 i jest ok powiedział tylko że popychacze do wymiany bo strasznie głośno pracują chyba zawory. Po czym dalej mi przerywa i nie wiem co jest już z tym. Tak się zabieram żeby jeszcze posprawdać wszystko. A czy jak padnie wtrysk to też będzie przerywać ????? Pomóżcie i jakieś podpowiedzi.
Opublikowano
Aha dodam jeszcze że obroty nie falują , silnik pali dobrze i ogólnie przyspieszenie ma tylko tak jak by go coś chamowało wydaaje się ze jakby gdzieś niedochodziło paliwo lub była woda. ale żadnych pęcherzyków nie ma w wężykach z paliwem
Opublikowano
Może coś z przepływką. Ja miałem podobne objawy i okazało się ze przepływka nawalała i trza było wymienić i teraz jest ok.
Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...
Opublikowano

Sorry ze tak długo ale byłem w delegacji. Tak mam na myśli czujnik powietrza, mój mechanik nazywa to przepływką lub przepływomierzem powietrza. Własnie miałem takie objawy ze niby wszystko ok ale przy tak ok 3tys obr tracił rezon...

Pozdr

Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...