Skocz do zawartości

Jak zamontowac ringi te z allegro??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Siemka powiedzcie mi jak zamontowac te ringi jak rozebrac lampe?? czekam na szybki odpis Edytowane przez xxx9191
Opublikowano
trzeba opalarka podgrzac szklo na okolo i rozkleic delikatnie , okolo 5 min na 1 szt .na koniec roboty sklejasz silikonem do szyb.
Opublikowano
Tylko podczas podgrzewania nie dotykaj czasami szkła lampy tylko lekko podważaj małym wkrętakiem. Bo każde dotknięcie czymś chłodnym nawet palcem i szkło pęka. Tak więc delikatnie i z cierpliwością napewno się uda :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

moze podlacze sie pod temat ale troszke z innym pytaniem. Od czasu do czasu zauwazylem ze niektorzy maja ringi ktore widac w dzien, i do tego nie sa to takie jak w E39 itp , np biale,niebieski czy czerwone.... :8)

Ja u siebie mam biale i sa to diody i widac je tylko jak sie sciemni...Widzieliscie moze gdzies takie do kupienia :?: oczywiscie nie mowie o tych za 700 PLN z e bayu czy cos...

I czy swiatlowody lepiej by sie sprawowaly zamiast diod . :?:

B M W