Skocz do zawartości

Gdzie zregenerowac maglownice?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Padla mi maglownica (czy przekladnia jak kto woli) i chce ja zregenerowac. Zastanawiam sie nad Łodzia tylko ze tam sa dwa warsztaty jeden to MotoPol a drugi to jakis na ul. Przedzalnianej. Moze ktos z Was tam lub w innym w blizszej odleglosci Warszawy warsztacie robil to i mozecie cos polecic?

Dzieki

Pozdrawiam

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano
Jeżeli Łódź to tylko na ul.Teresy bardzo polecam ten warsztat ...Tam ci zregenerują ...bardzo profesjonalni machanicy tylko od BMW i najważniejsze nie drodzy :D

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
Ciekawe ciekawe bo o tym warsztacie jeszcze nikt tu nie mowil odnosnie maglownic. Dzieki
Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano
Łódź mnie zawiodła :evil: po tygodniu powiedzieli, że "się nie da". Wysłałem do Krakowa i D...A wielka :mad2: . Przypadkiem znalazłem gościa w Kożuchowie pod Zieloną Górą :cool2: . Zostawiłem swoją, zostawiłem 600 zł i wszystko OK. :cool2:
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
Opublikowano
Łódź mnie zawiodła :evil: po tygodniu powiedzieli, że "się nie da". Wysłałem do Krakowa i D...A wielka :mad2: . Przypadkiem znalazłem gościa w Kożuchowie pod Zieloną Górą :cool2: . Zostawiłem swoją, zostawiłem 600 zł i wszystko OK. :cool2:

Ale kolego o ktory warsztat w Łodzi chodzi?

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano
Kiedyś widzałem kola na allegro któremu się wysyłało zdemontowaną maglownice a on zaraz odsyłał zregenerowana dawał chyba 6 miesiecy gwarancji.Może ktoś z Was korzystał z takiej wymiany??.Pozdrawiam
Opublikowano
mozesz napisac jakie masz objawy tej maglownicy?co jest nie tak?bo chyba mnie tez to czeka a;e nie jestem pewny,,,,,,

Ogolnie to wyszlo to bo telepalo przy hamowaniu troche drzalo bez hamowania. Poprostu taczre cos mi krzywilo. Okazalo sie ze sa luzy i stuki w maglownicy a diagnoza trwala 10 min. Oprocz tego czuje czasem przeskakiwanie przy lekkim krecaniu.

Pozdrawiam

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano

Z tego co ja zrozumiałem, to za pomocą tego zestawu można wyeliminować ewentualne wycieki. Ale jeśli są luzy, to już raczej jakiś zakład powinien się tym zająć. Nie jestem tak do końca w temacie ale wydaje mi się, że raczej tego typu oferta powinna wchodzić w grę.

http://allegro.pl/item257049217_przekladnia_kierownicza_bmw_seria_5_regeneracja.html

Opublikowano

"Regen-Auto" Mechanika Pojazdowa Andrzej Podgórski

05-075 Warszawa-Wesoła, Broniewskiego 26 - woj. mazowieckie

tel. 022 773 76 68, fax. 022 773 76 68

bardzo dobry zaklad wspolpracuje z nimi od roku i nie bylo reklamacji

regenerja u nich to kompleksowa obsluga a nie jak u niktorych wymiana uszczelniacza

POLECAM !

Opublikowano
"Regen-Auto" Mechanika Pojazdowa Andrzej Podgórski

05-075 Warszawa-Wesoła, Broniewskiego 26 - woj. mazowieckie

tel. 022 773 76 68, fax. 022 773 76 68

bardzo dobry zaklad wspolpracuje z nimi od roku i nie bylo reklamacji

regenerja u nich to kompleksowa obsluga a nie jak u niktorych wymiana uszczelniacza

POLECAM !

Ok Ok ale czy w e39 wymieniales regenerowales juz maglownice?

Z tego co ja zrozumiałem, to za pomocą tego zestawu można wyeliminować ewentualne wycieki. Ale jeśli są luzy, to już raczej jakiś zakład powinien się tym zająć. Nie jestem tak do końca w temacie ale wydaje mi się, że raczej tego typu oferta powinna wchodzić w grę.

Oczywiscie ze tak i tylko dorzucilem to bo napisali magownica a w sumie na zdjeciach uszczelnienia.

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano

Decyzja to auto-remo. Bylem tam i jestem pod wrazeniem. Oni regeneruja kompleksowo i dlatego to kosztuje. Wszelkie inne 450 zl w Lodzi czy inne to tylko wymiana uszczelnien.

Dzieki

Wstrzasaj i kasaj