Skocz do zawartości

ma to ktos z was w swoim bmw???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moim zdanie to pic na wode 25koni zastanowmy sie o ile podnosi moc turbina i sami sobie odpowiem na to pytanie za 65zl 25koni ale bujda
Opublikowano
chwyty reklamowe, kupisz, i zero efektów. Mój znajomy dał się naciągnąc na taki praktycznie darmowy Chip Tuning (bo prawda po takiej cenie to jak za darmo) i co? zero efektów. Jesli juz myslisz o Chipie, to jedz do profesjonalnej firmy, ktora się tym zajmuje. Ceny moze nie tak niskie - ok 1200-1500zł, ale efekty widoczne, no i oczywiscie jest gwarancja. A silnik bedzie dobrze pracował, a nie tak jak na jakis badziewiach - plus troche pojezdzisz, i nie zarżniesz silnika ;)
Opublikowano

fakt faktem smieszne jest to ze za 65zl 25KM ale i tak najbardziej rozwialilo mnie wykonanie tego chipa

przycisk jak w samolocie mysliwskim ON OFF hee jest moc albo nie mozesz se zmieniac kiedy chcesz i te pokretlo taki potencjonometr ktorym sie ustawia : dzis bede mial 5KM a jutro 25KM

:twisted:

Opublikowano
heheeheh :P tez mnie to sterowanie rozbraja! to prawie tak jak strzał z nitro jakbys sie scigał z kims ze swiateł i koles Cie odszedł o 3 długosci a ty zdesperowany wciskasz guzik i nagle 25kucy wiecej i nagle juz go masz za soba i pokazujesz mu śmigiełko na klapie bagażnika!:D!heheheheheh
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przy zakupie tego urządzenia należy poważnie rozważyć zakup znaczka ///M na tylną klape - tylko taka kombinacja pozwala uzyskać wysokie osiągi :twisted2:
:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.