Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pete czytałem że radziłeś by wstawić link z fotosika ten dla forum ja też to kiedyś przerabiałem i on nie działał

najlepiej zdjęcie pomniejszyć do dozwolonego rozmiaru i dać link do tego bezpośredniego adresu czyli w fotosik ten pierwszy od dołu

tak mi doradził któryś z kolegów z forum (sory ale zapomniałem który) i to działa zresztą widać

Opublikowano

Molu, wszelkie zmiany zaobserwujesz zaglądając w swoje stare posty, albo używając opcji "podgląd" podczas pisania postu. Nie musisz pytać się czy widzimy, bo jak Ty nie widzisz, to znaczy, że zdjęcie nie jest widoczne. Przeczytaj jeszcze raz wskazówki, które dał Ci Pete, albo poczytaj forum, bo chyba jest specjalny dział poświęcony temu tematowi.

pozdrawiam, marek

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png