Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reprezentuję firmę Car and Art. Poszukujemy kilkudziesięciu modeli samochodów do stworzenia ospoilerowania, a w szczególności BMW E36 i BMW E46 po faceliftingu w roku 2003. Samochód zostanie bezdotykowo zeskanowany do komputera za pomocą lasera. Osoba, która udostępni nam auto otrzyma w zamian ospoilerowanie do swojego samochodu z oferty produktów dostępnych na rynku polskim (z wyjątkiem najdroższych firm).

Preferowany kolor typu czerwony, żółty, zielony, niebieski. Auto musi być BEZWYPADKOWE. Hala, w której auto będzie skanowane znajduje się w Warszawie okolice Żerania. Gwarantujemy oddanie auta w nienaruszonym stanie, co będzie dodatkowo potwierdzone w umowie.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o e-mail: [email protected]

Poszukujemy następujących modeli: BMW E36 i BMW E46 po faceliftingu w roku 2003, ale jako firma ogólnie szukamy ponad 80 najbardziej popularnych modeli samochodów do tuningu do skanowania laserem, tak więc jeśli masz kolegę, który ma kompaktowe lub sportowe auto, do tego bezwypadkowe, to prosimy go o tym poinformować.

O zaakceptowaniu auta decyduje kolejność zgłoszeń oraz spełnione powyższe warunki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a compact e46 2002 czarny może być? :D

Szukają aut,nie wybrakowanych :mrgreen:

Losiu75 daruj sobie. Takich postow jak powyzej, nie wnoszacych nic do tematu masz wiecej, w dodatku obrazasz kolegow :nienie:

Jak tak dalej pojdzie, to wcale nie bede bawil sie w ostrzezenia, ktore i tak nie robia na Tobie wrazenia :)

Moderator
Opublikowano
Szukają aut,nie wybrakowanych

co to znaczy, bo nie bardzo czaje? moje jest jakies wybrakowane?

Nie tylko ja tak uważam,jest sporo ludzi co uważają że compact to prawie auto i nie jestem złośliwy ani nikogo nie chce obrazić.To Ricky nim jezdzi i to on musi z tym żyć,ja moge tylko współczuć :mrgreen:

Opublikowano
Nie tylko ja tak uważam,jest sporo ludzi co uważają że compact to prawie auto i nie jestem złośliwy ani nikogo nie chce obrazić.To Ricky nim jezdzi i to on musi z tym żyć,ja moge tylko współczuć

całkiem dobrze z tym żyje :D

sto razy bardziej wolę swojego compacta niż twoje e34 :mrgreen:

pewnie jest takie lipne że nawet fotki wstydzisz się wkleić :D

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano

A wlasnie Compact e46 sprzedaje sie jak swieze buleczki w Hiszpanii.

Jest to autko dla mlodych ludzi wolacych beemke od jakiegos tam golfa.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Co do tematu postu to w troche smierdzi!!

Dwa lata temu bylo w Hiszpani cos podobnego.Zostawiales auto -bezwypatkowe,sportowe i drogie(sami sobie wybierali)do" skanowania"

i juz go wiecej nie widziales.W Maroko ma juz nowego wlasciciela!!!!

te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Że tak się zapytam nieskromnie - gdzie jest autor tematu :?: :roll:

Jakoś nikt sie nie bije oto żeby fure oddać,więc chyba odpuścił temat :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
nie wniose za dużo do tematu... jednak jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów... udostępnił swoją Bmw... bo nic sie nie dzieje w temacie...ale mozliwe że wszystko dzieje się przez PW
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg