Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam pytanko,czy ktoś sie orientuje może czy jak kupie lamy po lifcie xenony czy to oryginalne hella czy tez depo ale bez przetwornic i żarników to będe mógł te rzeczy przełożyc ze starych lamp przed liftem?krótko mówiąc czy przetwornice i żarniki są takie same czy były jakiś zmiany?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
Witam,mam pytanko,czy ktoś sie orientuje może czy jak kupie lamy po lifcie xenony czy to oryginalne hella czy tez depo ale bez przetwornic i żarników to będe mógł te rzeczy przełożyc ze starych lamp przed liftem?krótko mówiąc czy przetwornice i żarniki są takie same czy były jakiś zmiany?

Żarniki były takie same, przetwornice prawdopodobnie takżę. Tak wygląda przed, a tak po liftingu.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano

OT :

Radi540E39 - widzę, że ladna 540i jest niedaleko mnie. Ładne zdjęcie na tle Sołdka.

pozdrawiam

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......