Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie działa mi lewa strona od obslugi radia w kierownicy :( Co sprawdzic ? Prawa strona chodzi bez zarzutu :) Kilku znajomych mówiło mi aby sprawdzic tasme ktora laczy reszte przycisków. Poduszka wyjeta a tam wyglada wszystko ok :/ Wszystkie kable polaczone prawidlowo kostkami a sterowanie nadal nie dziala :evil: Gdzie te kabelki ida dalej ? Macie jakis schemat ? Co ciekawe nie dzialają mi równierz Board Computer. Na zegarach wyswietla wszystko prawidlowo jednak gdy chce zobaczyc te same dane na kompie zintegrowanym z radiem nic nie reaguje na nacisniecie BC :( HELP !

Łukasz

528i Tiptronic 96'

Opublikowano

Witam

W Twoim aucie sterowanie w kierownicy wygląda tak, że lewa strona połączona jest z prawą a prawa strona połączona jest poprzez spiralę z instalacją auta.

Jeśli prawa strona działa prawidłowo, to znaczy, że połączenie z instalacją auta jest prawidłowe. Moim zdaniem albo jest problem w połączeniem lewej strony z prawą albo padła lewa lub prawa strona i nie komunikują się ze sobą.

Pozdrawiam

typer

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
a umnie padlo calkowicie sterowanie. wyciagnlem poduszke i nic. a najlepsze jest to ze dzialalo bo parkowalem i sciszylem zgasilem auto, wsiadla kolezanka i ponaciskala zapewne wszystko i zablokowala kierownice. przestalo dzialac prawdzilem bezpieczniki i nic. tasma byla niedawno wymieniana w serwisie. pomocy