Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam następujacy problem. Fotel pasazera grzeje super a kierowcy tylko czasem i to jeszcze tak dziwnie ze albo tylko na pierwszym "biegu" albo tylko na drugim. Gdzie szukac usterki?? Slyszalem cos ze w coupe przez ruchome (rozkladane) oparcia foteli przecieraja sie tasmy mat grzewczych. Czy to prawda??

PROSZE O POMOC!! DZIEKI!!

Opublikowano
Na początek proponuje pod wtyczką pod fotelem podłączyć jakąś żaróweczkę i sprawdzić czy nie ma przerw w dostarczaniu prądu, jeśli ten problem wykluczymy, to będziesz musiał wymontować mate grzewczą i sprawdzić jej przewodność prądu, najpierw sprawdź na tym załamaniu o którym wspominasz a potem jakąś igłą np krawiecką wbijaj się w przewód grzewczy i sprawdzaj czy w całości przewodzi prąd.
Opublikowano
mam podobny problem u mnie obydwa siedziska nie grzeja,sprawdzalem prad do kostek dochodzi,co zrobic?
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy