Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sprawdziłem te kondensatory i wszystko jest ok, jednak problem z licznikeim się nie rozwiązał :cry2:

zrobiles test licznika?

A co daje taki test licznika? Poza tym lampka oleju mi nie świeci. Z góry dzięki za odpowiedź!

Opublikowano
Wymieniałem przełącznik kierunkowskazów ze sterowaniem komputera, i po wymianie komputer pokładowy działa, ale bardzo słabo świeci jego wyświetlacz. Czy może ktoś wie jaka jest przyczyna? Dodam tylko, że przed wymianą komputer świecił normalnie!
Opublikowano
tak zazwyczaj tak jest ze pamiec BC jest w liczniku

Dzieki :cool2:

Co do nie dzialajacych testow to dziwie sie dlaczego dziala tylko pierwszy. Wpisywales sume daty w tescie nr 19? Wtedy powinny wszystkie testy hulac...

Opublikowano
Aby odblokowac wszystkie testy nalezy wpisac sume daty (dzis mamy 28.10, wiec wpisujemy 38) w tescie nr 19. Pojawi sie napis OK i mozna przejsc do testowania. W osemce to dziala i czesto bawie sie tymi funkcjami :wink:
Opublikowano
Aby odblokowac wszystkie testy nalezy wpisac sume daty (dzis mamy 28.10, wiec wpisujemy 38) w tescie nr 19. Pojawi sie napis OK i mozna przejsc do testowania. W osemce to dziala i czesto bawie sie tymi funkcjami :wink:

Dzięki kolego,zobacze dopiero we wtorek i dam znać czy pomogło :D

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

po wpisaniu tej sumy wszystko działa do 21 testu który resetuje :D

a mogę cię prosić jeszcze o rozpiskę testów ,który za co odpowiada :modlitwa:

albo chociaż linka do tych informacji

Opublikowano
po wpisaniu tej sumy wszystko działa do 21 testu który resetuje :D

a mogę cię prosić jeszcze o rozpiskę testów ,który za co odpowiada :modlitwa:

albo chociaż linka do tych informacji

jak nikt nie pomoże CI do wtorku max środy to ja Ci wyśle bo wtedy kumpel odda mi tą gazete.

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Opublikowano

a czy ten objaw co ja mam to tez wina zegarow tzn kondensatorkow

wykasowalem inspekcje pokazaly mi sie wszystkie zielone diody wylaczylem zaplon a jak wlaczylem spowrotem pokazala mi sie pomaranczowa i czerwona dioda tak jakby nic nie zapamietywalo i tak bylo kilka krotnie

mase bralem z pinu 19 a gdy mialem wlaczony zaplon i wlozylem kabel tzn zworke zrobilem pinow 7 i 19 to sie nic nie dzialo ale jak ja wyjmowalem to zmienialy sie diody na zielone a jak wylaczylem i wlaczylem zaplon powracaly na pomaranczowe i czerwone

probowalem juz wszystkich waszych sposobow masa z roznych zrudel rozme przewody zeby zrobic zworke i nic

tzn

pokazaly mi sie wszystkie zielone diody wylaczylem zaplon a jak wlaczylem spowrotem pokazala mi sie pomaranczowa i czerwona dioda tak jakby nic nie zapamietywalo i tak bylo kilka krotnie co to za przyczyna czyzby zegary?

pomozcie

Opublikowano
a możesz to opisać jak to wygląda?nie mam pojęcia jak to wygląda :? a w e30 tez jest coś takiego?bo kolega tez ma taki problem ze skasuje inspekcje a zaraz sie zapiali żółta z czerwona :? i nie wiemy o co chodzi z tym jego licznikem :?

One heart,one beat

Moja E32 735i