Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie jestem zwolennikiem tuningowania swojej bryki na typ a'la "Dres ACG" toteż postanowiłem, ze do swojej betki wrzuce spojlerek m3. Powiedzcie mi, gdzie mozna takowy znaleźć, bo szukam i szukam i doszukac sie nie moge. A no i oczywiscie czy warto ;)

a tak wogóle no to witam na forum, i przedstawiam moją BeMcie. Bedzie jej pasował taki spojlerek o który mi chodzi (ta taka mała loteczka z tyłu)??

o taki spojler mi własnie chodzi - http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/247/82/63/247826361_5

a tu jest moja becia:

http://images12.fotosik.pl/106/371b4bad8bce5532med.jpg

Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc ;)

:8)

P.S Mam nadzieje, ze nie zbesztacie mnie na samym początku :twisted2: :dance: :oops:

:wink: :o

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

P.S Mam nadzieje, ze nie zbesztacie mnie na samym początku :twisted2: :dance: :oops:

:wink: :o

Zazwyczaj tak wlasnie jest, ze nowi dostają:)

Nie za bardzo wiem o jaki spojlerek ci chodzi bo na tym zdjeciu jest zwykly zderzak. Widze tam natomiast blende na tylnej szybie. Oto idzie??

Zreszta czy spojler, czy blenda, czy skrzydlo na klapie bagaznika zdania bede jak zawsze podzielone, wiekszosc jednak nie lubi tego typu dokladek. Aczkolwiek jesli autko jest robione w miare kompleksowo to na pewno taka blenda czy skrzydlo beda pasowac do calej reszty. Mi osobiscie blenda na szybie podoba sie nawet w seryjnej e36. Tylko ze na twoim miejscu najpierw wstawilbym alu, zmienil tylna lampe, sciagnal folie z tylnych szyb i od razu tez te progi, pozniej obnizyl. Ale to tylko moje zdanie;) Pozdrawiam...

Opublikowano
no własnie w moim mniemaniu to jest to jakies skrzydło czy cos. Montuje sie to na krawędzi klapy, tzn klei sie to, i to jest wysokosci no nie wiem max 2 cm. kiedys to widziałem własnie w jakies e36 i mi sie to spodobało. No a co do szyb - taką ją kupiłem, i jest to zrobione solidnie, bo nie widac zadnych pęcherzyków powietrza czy cos ;p (z początku myślałem, iz jest to fabrycznie robione). Co do progów, na zywo nie wylądają tak źle jak na zdjęciu. Każdy posiadacz bmw którego znam mówi, iż fajnie pasują do linii całego pojazdu. ;)
Opublikowano
, bo nie widac zadnych pęcherzyków powietrza czy cos ;p (z początku myślałem, iz jest to fabrycznie robione). Co do progów, na zywo nie wylądają tak źle jak na zdjęciu. Każdy posiadacz bmw którego znam mówi, iż fajnie pasują do linii całego pojazdu. ;)

Uwierz mi na słowo... - kłamią hehe

a szyby..fabrycznie :twisted2: widziałes kolego fabrycznie przyciemnione szybki?? hehe .. nie widzisz ze to odbiera urok BiMMce.. takie przyciemnianie podchodzi pod to o czym pisałes "Dres ACG"

jak juz przyciemniac to wszystkie i z umiarem..a nie 100%

Rozważ uwagi i podejmij działania

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
, bo nie widac zadnych pęcherzyków powietrza czy cos ;p (z początku myślałem, iz jest to fabrycznie robione). Co do progów, na zywo nie wylądają tak źle jak na zdjęciu. Każdy posiadacz bmw którego znam mówi, iż fajnie pasują do linii całego pojazdu. ;)

Uwierz mi na słowo... - kłamią hehe

a szyby..fabrycznie :twisted2: widziałes kolego fabrycznie przyciemnione szybki?? hehe .. nie widzisz ze to odbiera urok BiMMce.. takie przyciemnianie podchodzi pod to o czym pisałes "Dres ACG"

jak juz przyciemniac to wszystkie i z umiarem..a nie 100%

Rozważ uwagi i podejmij działania

Taki spojlerek na tylną klapę możesz ulepić z modeliny.

No i cie zje***. Mowilem :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja bym jeszcze wywalil ten pomalowany pasek ozdobny ze zderzaka i wstawil nie malowany,przynajmniej by ta czarna szyba i te paski na zdzrzakach kontrastowaly z reszta auta.to moje takie skoromne zdanie,pozdrawiam
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy