Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam mały problem... przestał mi działac predkosciomierz oraz wskaznik temp silnika 635csi(manual). Auto dosc długo stało i w srodku "zegarow" wylały sie baterie.

Czy stara 5 miała takie same zegary? Znajomy elektronik nie mogł naprawic... Jesli ktos zna jakis punkt w Poznaniu ktory zajmuje sie takimi rzeczami prosze o kontakt.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zalało ci płyte główną i raczej jest już poniej ,czyba ze ktos podejmie sie odtworzenia sciezek ,ale to raczej nie opłacalne.

Poszukaj jakiegos zdrowego i wymien baterie zeby historia sie nie powtorzyła

• Członkowie klubu
Opublikowano
Jesli ktos zna jakis punkt w Poznaniu ktory zajmuje sie takimi rzeczami prosze o kontakt.

Kolega WP z Poznania który jest na forum 6.com.pl

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Jesli ktos zna jakis punkt w Poznaniu ktory zajmuje sie takimi rzeczami prosze o kontakt.

Kolega WP z Poznania który jest na forum 6.com.pl

Przebranżowił sie :) Ale jakby co to ja moge w jakis sposób pomóc...

Opublikowano

Jesli moge wrzucic swoje dwa grosze to u mnie w e28 miala miejsce podobna historia okazalo sie ze przy klemie minusowej rozlaczyl sie kabel :) idzie taka specjalna jednawiazeczka jakos stykal ale nie wszystko raczylo dzialac :) po renimacji dzialalo wszystko i poprawnie natomiast wczesniej nie dziala albo wcale albo szalal tak jak przy rozladowanych akumulatorkach :) Zanim zabierzesz sie za rozkrecanie licznika sprawdz wszystkie podlaczenia bo moze tam nie byc kontaktu :)

pozdrawiam

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------