Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaką myjkę ciśnieniową polecacie w cenie do 300 zł ? Będę używał kilka razy w miesiącu, więc nie potrzebuję nic szczególnego. Moze ktoś zakupił niedawno coś interesującego i może polecić ?
Opublikowano

Jak kupiłem coś takiego:

http://allegro.pl/item242895790_myjka_wysokocisnieniowa_1900watt_160_bar_germany.html

i mogę na prawdę polecić. Mój sąsiad ma karschera, który kosztowa prawie 3 razy tyle, a jest tak samo wydajny i nie ma zbiorniczka na detergenty. Ta myjka ma mosiężno-aluminiową pompę tak że możesz się nie martwić o jej jakość, wytrzymałość. No i towar jest oczywiście objęty gwarancją. Użytkowałem ją już wiele razy i nic nie nawaliło. Po prostu jest :cool2:

Opublikowano
Czy uda się tym faktycznie umyć auto, czy jednak bez gąbki/szczotki się nie obędzie ? Czy felgi w zakamarkach wymyje ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy uda się tym faktycznie umyć auto, czy jednak bez gąbki/szczotki się nie obędzie ? Czy felgi w zakamarkach wymyje ?

Dla mnie mycie cisnieniowe to ma sens przy zakurzonym, względnie lekko brudnym aucie, takie uwalone po zimie albo mocno zabrudzone po 2-3 tygodniach przy zmiennej pogodzie to ciężko domyć nawet szczotką. A mycie "bezdotykowe" takie, że moczymy, nanosimy piane, spłukujemy to chyba tylko jak mamy proch na aucie, a nie "twardy" brud.