Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiac to ja nad tym powaznie myśle...

Kupiłem nawet od jakiegoś kolesia z Białegostoku już gotowe Chipy do 318TDs.. Ale niestety nadal leżą w domu..

Z tego co wam powiem, to musicie sprawdzić wcześniej czy wasze Chipy mieszczą się na podstawkach (na allegro piszą że wszystkie-ale to niestety nie prawda...)

Ja czekam od dłuzszego czasu kiedy elektronik sprowadzi mi te podstawki bo chce mieć potem możliwość przeżucania chipa, jakby coś nie było tak...

A pozatym chcę zrobić jej hamownie, przed i po... tzn. po tanim chipie :)

Oczywiście wszystko wam napiszę co i jak... Ale zabiorę się za to w nast. tyg albo na początku jeszcze następnego :)

Ale jakby co to już leżą w domku :)

No chyba że ktoś ma sklep elektroniczny obok siebie, to moze zobaczyć czy dostanie taką część:

podstawka DIL 28 szeroka.. Potrzebne są dwie sztuki... Jezeli ktoś by miał, to prosze na PW z chęcią kupię szybciej niż elektronik :D

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D

Opublikowano
ja chipowalem w mastersie w wwa. program na 105km 222Nm. Po zabiegu troszke dymi z butem w podlodze, lepiej jezdzi i zadnych negatywow nie widze. Ale mastersa nie polecam ze starszym autem, ile sie nasluchalem jaki to dinozaur z mojej bawarki... mialem ochote mu strzelic.

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png