Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z godzinke juz przegladam na forum tematy z tym zwiazane, ale nie moge sie przekonac :P

Czy ktos byc moze bral ktores z:

http://www.allegro.pl/item241409541_ringi_angel_eyes_bmw_e36_najmocniejsze_56000mcd_.html

http://www.allegro.pl/item244334200_ringi_angel_eyes_bmw_e36_e46_e34_e32.html

http://www.allegro.pl/item242240665_ringi_bmw_e30_e32_e34_e36_e39_gwarancja_instrukcja.html

i czy jest to warte zachodu, czy kicz tak jak widzialem wiele komentarzy na ten temat.

Widoczne w dzien?

Czy tylko w nocy i przy swiatlach mijania zanika?

Jesli ktos ma juz jakies takie zamontowane (chodzi mi konkretnie o e34) to prosilbym o zrobienie foto jak to wyglada w dzien, bo jesli nie widoczne to bez sensu.

Thx i pozdro.

BTW. Zauwazylem ze wiele ludzi jezdzi na przeciwmgielnych zamiast mijania, watpie ze tak mozna, ale jesli ktos ma wiedze na ten temat to prosze o odp.

Pozdrawiam
Opublikowano

BTW. Zauwazylem ze wiele ludzi jezdzi na przeciwmgielnych zamiast mijania, watpie ze tak mozna, ale jesli ktos ma wiedze na ten temat to prosze o odp.

Witaj.Jak byłem na wakacjach to widziałem że wiele użytkowników BMW jeździo tylko z włączonymi ringami (włochy austria niemcy) a tam jest taki sam obowiazek jazdy na światłach jak w PL.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witaj.Jak byłem na wakacjach to widziałem że wiele użytkowników BMW jeździo tylko z włączonymi ringami (włochy austria niemcy) a tam jest taki sam obowiazek jazdy na światłach jak w PL.

Pozdrawiam.

W Niemczech taki sam jak w PL? to co tez trzeba jezdzic na swiatlach caly dzien?

🙃🙃

Opublikowano

Przeciwmgielne:

Tylne - może być stosowane wyłacznie wtedy gdy widoczność spadnie poniżej 50 m.

Przednie - te światła mogą być stosowane w czasie dostatecznej widoczności tylko na oznaczonej drodze krętej poza obszarem zabudowanym.

Wnioski proste.

A że masa ludzi włącza przeciwmgłowe zamiast mijania...bo ładnie wygląda? :duh:

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
OK... to juz ich problem i ich mandaty:P A jak to z tymi ringami;>? Ja slyszalem ze to lipa jest.. ale nie wiem czy to znowu jest takie prawdziwe spostrzezenie?
Opublikowano

Wlasnie sprawdzilem przepisy i mozna jezdzic z przeciwmgielnymi oprocz mijania zarowno w dzien jak i wnocy, ale nie zamiast.

Co do ringow, to goscie z allegro mi odpisali, ze w dzien zadne z tych zestawow nie beda widoczne, wiec sobie daruje jednak, ale jakby ktos sie mogl wypowiedziec, jak mial z tym doswiadczenie to smialo ;)

Pozdrawiam
Opublikowano

Hmm, to przynajmniej dobrze swiadczy o sprzedawcy ze kitu nie wciskaja...

A od e39 do e34 pasuja?

Narazie i tak mam inne wydatki no ale moooze kiedys ;)

Dzis jak uslyszalem ile biora za montaz alarmu, to sie usmialem.

Wybralem sobie alarm, a za montaz chca jeszcze wiecej niz on wart :D

Pozdrawiam
Opublikowano
to moze tak przy okazji zapytam,czy moze ktos mial mozliwosc dokladnego obejrzenia ringow montowanych fabrycznie w nowszych modelach.chodzi mi o roznice w wykonaniu.fabryczne zazwyczaj sa zoltawe,wiec mniemam ze sa na zwyklych zarowkach,te z allegro sa na diodach,ale swieca za slabo.moze ktos orientuje sie co sprawia ze fabryczne ringi swieca tak dobrze.jaki material,jakie zrodlo swiatla,umiejscowienie itp.(pisze o tych idealnie bialych)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pozdrawiam.

Losiowy wg linku co dales to w niemczech nie ma obowiazku a jedynie zaleca sie jazde na swiatlach przez caly dzien a to roznica troche :roll:

🙃🙃