Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle o kupnie E39 (525d rok 2002).

Problem moze dosc blahy, ale dla mnie istotny: czy to prawda, ze w E39 nie mozna ich zlozyc wogole?

Jade je ogladac w piatek, ma przebieg 193tys. km. Czy to duzo jak na to auto? Przebieg wydaje sie realny ;>

Opublikowano

Problem moze dosc blahy, ale dla mnie istotny: czy to prawda, ze w E39 nie mozna ich zlozyc wogole?

Czego nie mozna zlozyc? Przebieg jesli prawdziwy to nieduzy. Na reszte pytan szukaj odpowiedz na Forum. Opcja "szukaj".

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano

Czego nie mozna zlozyc? Przebieg jesli prawdziwy to nieduzy. Na reszte pytan szukaj odpowiedz na Forum. Opcja "szukaj".

Szukalem, ale nie znalazlem, a chodzi mi o to, czy tylne fotele mozna zlozyc powiekszajac w ten sposob bagaznik?

Na jednym poscie znalazlem info, ze "tylna sciana za siedzeniami ma gruba blache" - bylo to przy okazji montazu subwoofera w bagazniku - ale nie wiem czy to uniemozliwia zlozenie foteli. Jade obejrzec auto 65km i nie chce wtopic. Teraz pomykam Passatem i chce kupic E39 z 2002-2003 roku.

Dzieki

Opublikowano

Na rysunku zamieszczonym ponizej widac,ze sciania dzielaca przedzial pasazerski i bagaznik jest trwalym elementem nadwozia. Wiem natomiast,ze niektore egzemplaze byly wyposazone w opcji w "worek na nartty" i wowczas za tylnym podlokietnikiem jest otwor (szerokosci i wysokosci podlokietnika). Jesli zamierzasz przewozic ladunki o wiekszych gabarytach powienienes chyba poszukac Touring'a.

http://www.who.vectranet.pl/~yzf/6.JPG

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
Na rysunku zamieszczonym ponizej widac,ze sciania dzielaca przedzial pasazerski i bagaznik jest trwalym elementem nadwozia. Wiem natomiast,ze niektore egzemplaze byly wyposazone w opcji w "worek na nartty" i wowczas za tylnym podlokietnikiem jest otwor (szerokosci i wysokosci podlokietnika). Jesli zamierzasz przewozic ladunki o wiekszych gabarytach powienienes chyba poszukac Touring'a.

Dzieki wielkie za szybka odpowiedz!

Opublikowano
W e39 sedan dostepne jest składanie tylych siedzeń w stosunku 1/3 do 2/3.Jest to dodatkowa opcja dlatego są egzemplarze bez składanych tylnych siedzen :cool2:
Opublikowano
mam składane i z dziurą i rękawem na narty a auto jest z grudnia 1995 i jak na razie nie spotkałem e39 bez możliwości składania foteli