Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wskaznik ekonomizera chodzi bardzo nierowno na wolnych obrotach nie stoi w miejscu tylko skacze podczas ruszania wychyla sie poza maxa gdzie jest problem nie mam instalacji gazowej
Opublikowano
To że wychyla sie poza skale przy starcie nie musi oznaczać że jest popsuty :wink: Co do reszty to nie wiem :? :cry:
Opublikowano
Ekonomizer dziala dopiero przy okreslonej predkosci (chyba 5 km/h). Przy ruszaniu lub przyspieszaniu chwilowe zuzycie moze byc bardzo duze, stad wylatuje poza skale :wink:

Opublikowano
U mnie jak jeżdze po mieście to nie patrze bo wskazówki nie widać jest poza skalą :D, a tak na serio to poza miastem jak jedziesz ze stałą prędkością potrafi byc wtedy dokładny, poza tym to gadget. Sprawdz czy silnik nie łapie fałszywego powietrza bo podciśnienie w kolektoże ssącym to główna wykładnia ekonomizera

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
dzieki za odpowiedzi lubie jak wszystko chodzi ok musze sprawdzic tez przewody czy oby nie zasniedzialy gdzies tam ,ekonomizre dzialal bardzo dobrze pozdrawiam skandi55