Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy nadkola w sedanie sa takie same jak w compakcie??w bmw powiedzieli mi ze do compacta sa inne(120zl) a w edpolu twierdza ze maja jeden model do calej serii e36(30zl)...
Opublikowano
Nie kupuj tych dziadowskich zamienników. Poszukaj lepiej używek. Tego jest teraz sporo na internecie. Zamienniki sa bardzo słabo dopasowane, ja juz to przerabiałem , kupiłen nowe a i tak załozyłem uzywki
Opublikowano

nom te dziadowstwo po 30zl to sie nadaje ale do spalenia ,

orginal zawsze lezy jak trzeba a zamiennik to straszna rzezba , jakos wykonania jest tak niska ze patrzec sie na to nawet niechce

Opublikowano
Dokładnie np. do E30 zarówno nadkola jak i przednia część nadkola z otworem na tunel chłodzenia tarcz zamienniki są tak tandetne że trzeba alpejskich kombinacji żeby to potem założyć! 5x bardziej wole kupić używke
Opublikowano
No dobra wiemy juz ze lepiej kupic zamiennik(choc moj kumpel kupowal podrobke do coupe i wszystko pasowalo bez problemu),ale dalej nie wiem czy compact ma inne nadkola od innych wersji nadwoziowych:///jasne ze wolalbym kupic oryginalna uzywke ale wiecie jak jest z czesciami do compacta://
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale wy tworzycie :duh: Nowe nadkole w serwisie kosztuje kolo 50zł do /E36 coupe/ z tego co pamiętam jak kupowałem, a na pewno będzie pasować.
Opublikowano
BaX tez myślałem ze będą pasować ale w serwisie powiedzieli mi ze do compacta jest jedno duże nadkole a do innych wersji składa sie z części,cena tak jak mówiłem 125zl chyba.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba w E46 bo w E36 coupe to jedno całe nadkole, do tego dochodzi "paletka" łącząca nadkole ze zderzakiem. Pare dni temu jak sprzątałem garaż to znalazłem pozostałości po E36 min. nadkole to wiem jak wygląda :)
Opublikowano
ok,juz wszytsko jasne,bylem w drugim serwisie i powiedziano mi ze od sedana i kombi beda pasowac do compacta,od coupe sa inne.pozdro
Opublikowano

znalazlem na allegro nadkola o d325 sedana

http://img207.imageshack.us/img207/9046/dsc00435zd5.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/7845/dsc00434bg4.jpg

powiedzcie mi czy beda one pasować do compacta.

Opublikowano
Błotnik w sedanie i compakcie jest taki sam to powinno wszystko pasować. Wg ETK numer nadkola jest taki sam dla sedan, compact i touring. Lewe 51 71 8 151 561 i prawe 51 71 8 151 562. Pozdro.