Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam! przymierzam sie do kupna bmw m3 w budzie e36 do 30 tys zl

chcialem sie was spytac czy sa jakies istotone elementy na ktore warto zwrocic uwage.. np drogie w wymianie i charakterystyczne dolegliwosci dla tego modelu.. z tego co czytalem to osprzet tego silnika jest dosc skomplikowany- czy sa jakies czeste usterki czujnikow i innych pierdulek majacych wplywa na sklad mieszanki np ? gory dzieki i pozdro :) ps : moze macie namiar na jakies ciekawe egzemplarze..

Edytowane przez woytaz_gdy_elb
Opublikowano

powoli dojrzewam do tej decyzji.. kolega mi namierzyl m3 w piotrkowie trybunalskim ( bo tam mieszka).. w gdansku tez niedawno byla mpower.. moge miec jeszcze cossiego mk2 4x4 2.0 t spod bonn za 6500 eur ale jakos bmk-a wydaje mi sie pewniejszym autem tymbardziej ze mialem juz e36 320i.. pozatym latwiej ja pozniej w razie czego odsprzedac..

jedyna wada takiego przedsiewziecia jest to ze o scierce wiem bardzo duzo natomiast o m3 niewiele..dlatego tu napisalem..