Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, mianowicie nie świeci się wskaźnik temperatury powietrza. Czy wystarczy tam wymienić jakąś żarówkę?? (widać, że wskazuje temperaturę, tylko jej nie podświetla) Jeżeli wystarczy żarówkę proszę o instrukcje, bo próbowałem wyjąć ten panel, ale jakoś mi się nie udało:( (nie chcę na siłę)

załączam zdjęcie, jak to u mnie wygląda.

Proszę, pomóżcie.

Opublikowano

aha, obrazek się nie wstawi:(

to może opiszę: pod nawiewem konsoli jest radio, później panel sterowania klimą, a pod tym właśnie panel z temperaturą powietrza, datą.

Opublikowano

witam,

pod wyświetlaczem z temperaturą i zegarkiem, zapewne masz taki mikro-schowek na "nie wiem co".

wkładasz tam rękę i szukasz palcem od dołu wyświetlacza temperatury, a od góry schowka, dziury - jest zlokalizowana na środku spodu obudowy wskaźnika temp.

wkładasz tam palec i z wyczuciem pchasz do siebie.

jak wyleci to śrubokręt w dłoń i rozkręcasz zabawke i patrzysz czy żaróweczki są nie poprzepalane.

Myśle że to jest sedno Twojego problemu.

Przynajmniej ja tak miałem.

Pozdrawiam

RWD Rulez!
Opublikowano

witam.

Mariusz, już znalazłem tą dziurę od strony mini schowka:) tyle, że nie chce to wyjść.. Nie ma tam żadnej dźwigni???

a może po prostu trzeba na chama:)???

p.s. szwedu nie o to chodzi, że komputer nie działa. temperatura jest wskazywana(widać w dzień), tyle że nie podświetlona, a wcześniej była.

Opublikowano
witam.

Mariusz, już znalazłem tą dziurę od strony mini schowka:) tyle, że nie chce to wyjść.. Nie ma tam żadnej dźwigni???

p.s. szwedu nie o to chodzi, że komputer nie działa. temperatura jest wskazywana(widać w dzień), tyle że nie podświetlona, a wcześniej była.

aha widocznie nie doczytalem :doh:

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

ja tam pociagnalem mocniej - choc z wyczuciem i wyszedl ten schowek.

Po zdjeciu tego panela z temperatura - znajdziejsz zarowki - jak wyjmiesz bedziesz wiedzial jakie dokupic - bo nie pamietam co tam jest (choc sam wymienialem) - ale u mnie poszlo bez wiekszych klopotow

Gdyby pan Bóg był za przednim napędem - chodzilibyśmy teraz na rękach ;)

http://miniurl.pl/becia

Opublikowano
witam.

Nie ma dźwigni - wkładasz palec i ciągniesz - troche na hama, ale z wyczuciem - jak pisali koledzy.

Kosz żaróweczki w sklepie z rupieciami 5 zł - przynajmniej u mnie.

Wskaźnik podświetla tylko jedna, tak ja zresztą i zegarek - więc spoko.

Nie mam pojęcia jakie oznaczenie ma ta żarówka - ewentualnie jak chcesz to moge zapodać jej foto.

RWD Rulez!