Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Poszukuję godnego polecenia warsztatu (Zabrze, Gliwice i okolice) gdzie w pierwszej kolejności zdiagnozują, a następnie wymienią lub pospawają tłumik.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć wszystkim!

Poszukuję godnego polecenia warsztatu (Zabrze, Gliwice i okolice) gdzie w pierwszej kolejności zdiagnozują, a następnie wymienią lub pospawają tłumik.

Pozdro

Gorecki w katowicach.

Opublikowano
Szukam blacharza / lakiernika - Ruda Śląska, Zabrze, Katowice... - dobrego już mi ktoś polecił więc teraz szukam bardzo dobrego, naprawdę godnego polecenia warsztatu lub osoby prywatnej, która przejrzy całe auto, usunie wszystkie oznaki rdzy, babole i inne duperele, ładnie zabezpieczy, a na koniec pomaluje tak żebym nie musiał potem narzekać na zmarnowany czas i pieniądze.
Opublikowano
Niestety właściciel BM cars nie jest do końca uczciwy zwłaszcza jeżeli wydaje mu się, że ma do czynienia z kompletnym laikiem. Na pytanie dlaczego muszę zapłacić za 5,5l oleju podczas gdy do tego silnika wchodzi tylko 4,3l, właściciel odpowiedział, że w tym modelu nie ma bagnetu i dlatego oni wlewają na oko i że lepiej zalać trochę więcej………
Opublikowano

Faktycznie to troche dziwne z ich strony! Rozumiem ze olej kupowałes u nich, z beczki ?

U mnie bagnetu tez nie ma, a nigdy nie wlali mi wiecej niz to 8,5 litra co wchodzi do mojego motoru.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja osobiscie nigdy na to nie zwracalem uwagi, w zadnym aucie serwisowanym u nich. Umawiam sie na cene za robocizne i (zazwyczaj) tyle place :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BM cars ma wkoncu elktryka z prawdziwego zdazenia? Bo poprzednik odszedl do konkurencji.
Opublikowano
Faktycznie to troche dziwne z ich strony! Rozumiem ze olej kupowałes u nich, z beczki ?

U mnie bagnetu tez nie ma, a nigdy nie wlali mi wiecej niz to 8,5 litra co wchodzi do mojego motoru.

Tak, olej brałem z beczki od niego. To był castrol 5w30. Za serwis olejowy oraz płyn hamulcowy i jego wymianę zapłaciłem coś koło 480zł. Przy czym nie chodzi mi nawet o cenę tylko elementarną uczciwość. Takie zachowanie podważa jego wiarygodność, bo jeżeli facet kręci przy drobiazgach to co dopiero gdy w grę wchodzą poważniejsze naprawy. Podsumowując do BM cars straciłem zaufanie...

Opublikowano

Witam,

Korzystał ktoś z usług warsztatu BMW LUK AUTO SERVICE w Raciborzu?

http://www.bmwluk.pl/

Byłem tam ostatnio zapytać o cenę wymiany oleju w skrzyni wraz z miską i tulejką to zawołali 1150zł

Cena wydaje mi się dobra,

Ogólnie przed warsztatem stało dużo e60 i innych z znaczkami M

Pani w biurze miała możliwość odczytu danych z kluczyka bo potrzebny był Vin do ustalenia ceny.

Interesują mnie opinie tego warsztatu bo wymiana oleju w skrzyni to poważna sprawa,

i nie chciałbym trafić na jakichś amatorów.

Opublikowano
Witam . Tak jak kolega czaja23 potrzebuje wymienic olej w skrzyni bmw x5 i szukam kojkretnego warsztatu ... jaki mozecie polecic ?czytalem duzo opini o P. Krystianie gdzie warsztat ma w ktw na warszawskiej 60 oraz o bmk piorkowski ? Doradzcie cos .... :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam . Tak jak kolega czaja23 potrzebuje wymienic olej w skrzyni bmw x5 i szukam kojkretnego warsztatu ... jaki mozecie polecic ?czytalem duzo opini o P. Krystianie gdzie warsztat ma w ktw na warszawskiej 60 oraz o bmk piorkowski ? Doradzcie cos .... :)

Oba wymienione warsztaty sa :cool2: .

Opublikowano

z tym że Piórkowskiemu nie zostawiaj auta

jak będziesz przy nim to zrobią tak jak należy i bez szalonej jazdy próbnej i bez rewizji wnętrza i bagażnika

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

z tym że Piórkowskiemu nie zostawiaj auta

jak będziesz przy nim to zrobią tak jak należy i bez szalonej jazdy próbnej i bez rewizji wnętrza i bagażnika

Mozesz cos wiecej powiedziec? Bo pisac mozna wiele,jakies fakty?

Opublikowano

Dorkę znasz to zapytaj

prosiła by szyberdachu nie ruszali (podwójny w kombiku) no to musieli go otworzyć

gałkę biegów uszkodzili ale oczywiście "tak już było"

wróciła z naprawy popłakana a mieli tylko uszczelnić zbiorniczek wspomagania

czego i tak nie zrobili

nie mówiąc już o stacyjce która zablokowała się w tym samym dniu - to akurat nie można im udowodnić ale jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności powiązane jest z gałką zmiany biegów (automat)

kumpel jak auto odebrał to w schowku wszystko miał do góry nogami

przejeżdżamy tamtędy na motorach czasami i dziennie - cza mocno uważać by nie przejechało nas auto wyjeżdżające na "próbę"

zresztą pewnie i Bodzio i Mateusz powie to samo

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie dzis bylem z kumplem w Chorzowie warsztat nazywa sie IK serwis specjalizacja BMW slyszal ktos cos?
  • 3 tygodnie później...